Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
da se i more kromat plastika osim farbanja,toe selo selsko ili krapina..rađe bi vozil bez plastika nego s takvim česmetom na skuteru.
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
Ma nije to kromirano,to je ispolirano.Skinite farbu do gole plastike pa cete vidjet kako se nazire metal.Zar se na plastiku veze chrom?Poseban je postupak za cromiranje aluminija,a kamoli nekog nemetala.Svi smo vidili baotianove rucke i ono iz kupaonice,ali nije to cromirano.
e da btw nasao sam ali nisam zvao jer trenutno nisam pri parama ali tamo negdje u 1 mj cu ih zvat i dat kromirat te djelove pa vam javim kako je proslohttp://www.wlw.hr/hr/CompaniesByProduct/0000155334/kromiranje-plasticnih-proizvoda.aspx?searchType=simpleproduct&search=plasti%C4%8Dne
Kako dobro stoji ova mat boja na bmw-u.... nevideno..
opce poznato
Ovo nije pravi krom, je samo krom look. Trebajo se posebne komore (4), i svaka ima svoju kemikalijo ili vodo. Kolega moj radi ovo, a trebaju mu nove kemikalije, koje so puno drage. Za jednog skutera bi stalo oko 200 eura.