Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox tuning
PitBull Aerox:
--- Citat: marin - 07 Prosinac, 2007, 15:38:46 ---Ovak našao sam kit,našao sam remen,našao sam kvačilo,variomat i našao sam frgić ali od 20,5 mm dali je taj prevelik ili...
--- Kraj citata ---
to polovno sve? nije prevelik, ali ce ti samo malo vise trosit nego s 19mm, inace ostalo je sve isto ako dobro postelujes
marin:
Sve je novo,nažalost sad su me zvali i nemaju frgu,a ovo sve ostalo bi dali za 1870 kuna ak je za keš,2200 na karticu!
Po meni je to ok cijena za kit,variomat,remen,kvačilo i nekakvo zvono je spominjao sam kaj ga nisam dobro čuo,e sad kakve role bi ti bile idealne i di nabavit auspuh!
igor.sb:
kako mislis di nabaviti auspuh??
a role racunaj u multivaru(jel njega uzimas) oko 3,5-4,5 nitko ne moze to tocno reci, i zavisi koji ce centralni biti i tako
marin:
mislio sam di ih kod nas ima za kupit,a da nije malossi jer košta oko 1700 kuna tak su mi bar rekli,a to mi je po mojoj procjeni malo too much, tj ak netko ima neki broj telefona u Zg-u i slično,znam da sam dosadan al nemrem si pomoć :toothy3:
igor.sb:
--- Citat: marin - 07 Prosinac, 2007, 16:44:45 ---mislio sam di ih kod nas ima za kupit,a da nije malossi jer košta oko 1700 kuna tak su mi bar rekli,a to mi je po mojoj procjeni malo too much, tj ak netko ima neki broj telefona u Zg-u i slično,znam da sam dosadan al nemrem si pomoć :toothy3:
--- Kraj citata ---
ajd sad odvrti na 3. stranicu i pogledaj sta sam napisao za leo viceve, di ima za nabavit :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju