Već jedno dvije godine imam maxadsl, prebacio sam ga na flat cijena je oko 100kn(nisam siguran jeli još uvijek 100kn) i još se plaća 60kn(kao neka naknada članstva, to dolazi uz telefon) i u zadnje vrijeme imam jako velike probleme s internetom, najviše što se tiče brzine, testirao sam brzinu i oko nekih 100kbps je download, a upload oko 200 kbps, pitao sam sestričnu da i ona testira brzinu(ima isto maxadsl) njoj su download i upload oko 200kbps-a, nakon toga sam zamolio i frenda da testira brzinu(on ima optimu) i njemu je brzina downloada svemirskih 1200 kbps, a za upload mi nije rekao otišao je s neta.
Čuo sam od ljudi koji su se prebacili sa t-com-a na optimu da je optima jeftinija(što se tiče interneta isto tako i telefona) a i jedan frend mi pričao koliko je optima brža, nisam ga uopće nešto slušao dok mi to govorio, ali kada sam vidio razliku između 200 i 1600 onda sam se sjetio, jeli ima tko ikakvih savjeta dali da ostanem na t-com-u ili da se prebacim na optimu, unaprijed hvala
ps: zaboravio sam navesti probleme koji mi se događaju, već duže vrijeme ne žele mi se stranice uopće učitati iako piše da sam spojen na local area connection, a ako počme da učitava onda je brzina koma, naslovnicu na fejsu učitava 5min, a za youtube da ne govorim