Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: temp tj. novi yugo  (Posjeta: 2498 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline lokios

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: PIAGGIO NRG MC3
temp tj. novi yugo
« : 17 Studeni, 2007, 14:47:27 »
zanimalo bi me dali ima tko kava iskustva s tim auto

jer trazim neki jeftini auto za grad, a zbog divljanja cijena benzina i dizel stavio bi plin u njega.
nasao sam tempa 1.3 sa 35000km i 2001god a plin bi mi sredio prijatelj za neku sicu

ta bi me investicija izasla oko 14000kn mozda i manje

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: JeTfOrCe,ApRiLiA SR
  • MojSetup: kako ono - high end?!
  • MojSpuh: prdekalica neka Roost
Odg: temp tj. novi yugo
« Odgovori #1 : 17 Studeni, 2007, 15:35:12 »
evo ovako, naveo si yuga maltene identičnog kao što ja imam od firme!

moj je:

2000.god  1,3, plin u njega stavljen, kupljen sa 30.000 km prošle godine a sad ima 80.000km...

Ovako:  po meni je yugo auto koji sve svoje mane i nedostatke opravdava jeftinim delovima...Šta god da ti crkne, kad odeš u radnju da to kupiš pukneš od smeha koliko je to jeftino!
Plina mi troši 10 lit na 100km, što je jako isplativo a ide jako lepo...

Problemi:

1. Prvo me je zezala razvodna ruka, crkavala svakih mesec dana dok nisam kupio kvalitetniju i sad nikakvih problema s tim..
2. Homokinetički zglob se čuje malo pri punom okretaju ali nije strašno
3. AC pumpa mi je crkla pre nekih mesec dana
4. Sijalice crkavaju non stop, ne znam u čemu je problem - da li je do kvaliteta sijalica ili nešto drugo (ali to po meni nije nikakav problem)

Drugo ništa nije bilo, redovno menjanje potrošnih delova i to je to...sedi i gassss

Zaključak: Za 2000 eura koliko smo ga platili, on je sebe već 5 puta otplatio..Uz par rezervnih delova u gepeku kao mera predostrožnosti i redovnim održavanjem, pregledanjem taj auto ti je za grad odličan!

Ja bih mu samo zamerio što nema servo pa ponekad ti stvarno taj težak volan ide na živce...
MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd

Offline lokios

• forumski pješak
  • *
  • Moj Skuter: PIAGGIO NRG MC3
« Odgovori #2 : 17 Studeni, 2007, 18:34:47 »
moj prvi auto je bio yugo 55 i bio sam dosta zadovoljan. prodao sam ga sa 130 000 km
najveca mana bila potrosnja koja je zimi znala skociti do 12L
ali zato su svi ostali troskovi bili smjesni

navodno je ovaj tempo dosta doraden i da je pozdaniji i postao ekonomicniji a cijena mu je totalno povoljna

Offline coky

• Tržnica : (+2)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: otok Krk-Baš
  • Moj Skuter: NRG Power 200
« Odgovori #3 : 05 Prosinac, 2007, 18:53:43 »
radio sam jednom na tempu i bas je imo plin ugradjen... rezervar od plina zauzme cijeli gepek.... :laughing7:
inace je dosta izmjenjen u odnosu na starog yuga, motor je skroz isti ostao samo sta ima injection umjesto karburatora, i jos je malo interijer izmjenjen, pult nesto drugaciji, sjedala i neke sitnice....