Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runer by salej600 with tpr

<< < (19/31) > >>

Iwo SR Tuono:
Na aluminij bi radije, italkit ili parmakit, obadva proizvodi gilardoni jer tpr ako je jaci od 2+ za 3-4ks ko sta je kure reko to mi je previse,nakraju krajeva mora taj skuter i odvozit sezonu bar 5000km
Ce da vidimo,al ovaj runner je prva liga,malo osvjezenja među toliko gize

wonderkid:

--- Citat: Miroslav Kamba - 08 Prosinac, 2010, 20:38:25 ---..hahahahahahah....
....čovjek je oženjen i ima kćerku stariju od mene....o kakvim pičičima ti to.... :laughing7:

--- Kraj citata ---
hahahah,koji zajeb,ja mislio da je covjek mlad lep zgodan simpatican ali zaj#bo se :toothy12: :toothy12: :toothy12:

gumy:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Prosinac, 2010, 23:19:50 ---Na aluminij bi radije, italkit ili parmakit, obadva proizvodi gilardoni jer tpr ako je jaci od 2+ za 3-4ks ko sta je kure reko to mi je previse,nakraju krajeva mora taj skuter i odvozit sezonu bar 5000km
Ce da vidimo,al ovaj runner je prva liga,malo osvjezenja među toliko gize

--- Kraj citata ---

ma uzmi tpr-a i to je to, i serijski taj cilindar bez ikakvih preinaka ide jako dobro, obavezno neki karb 24 sa c16 i dobrim prijenosom bi letilo.
inače salej jako dobar setup na skuteru, valda će biti organizirano neko okupljanje na mirkovcu kad zatopli pa da vidimo malo kako to ide :)

salej600:

--- Citat: wonderkid - 08 Prosinac, 2010, 23:28:57 ---hahahah,koji zajeb,ja mislio da je covjek mlad lep zgodan simpatican ali zaj#bo se :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Jbg, sve ostalo može al mlad baš i ne  :laughing7:

salej600:

--- Citat: Ekysha - 08 Prosinac, 2010, 21:31:15 ---Nista, dosam sam u njegovoj pratnji na tehnicki preko reda  me uzeo, provjeravao ispravnost (manje vise kao na obicnom) detaljno sve pregledo i oduzeo tablicu...i onda sma jedno vrijeme bio bez scoota... :sad1:

--- Kraj citata ---

Ali ipak je sve dobro prošlo. Bitno ja da su ti ga vratili, a dotle na neko drugo vozilo i opet smo u pogonu  :laughing7: pa teraj dalje. Ja za sada nisam tako prošao ali na svakoj vožnji sam spreman. Kad sam kod nas u lokalu ne brinem, ali pošto se vozam i po drugim gradovima može svašta biti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju