Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runer by salej600 with tpr
pralas:
ma hebes izgled,masina je vazna a ona je za 5,nema veceg gusta nego kada sam slozis skuter da kida i gdje god otisao ostajes zapamcen
salej pohvale,jedva cekam da ga u proljece vidim u valpovu :notworthy:
Kamba:
--- Citat: wonderkid - 08 Prosinac, 2010, 18:45:01 ---skut je bomba,samo kad bi se malo bacio na poliranje da privuces picice maximala to bi bilo super i naravno bacit ga u neku cool boju
--- Kraj citata ---
..hahahahahahah....
....čovjek je oženjen i ima kćerku stariju od mene....o kakvim pičičima ti to.... :laughing7:
Ekysha:
--- Citat: salej600 - 08 Prosinac, 2010, 11:30:57 ---He he. Daj malo više o tom vanrednom
--- Kraj citata ---
Nista, dosam sam u njegovoj pratnji na tehnicki preko reda me uzeo, provjeravao ispravnost (manje vise kao na obicnom) detaljno sve pregledo i oduzeo tablicu...i onda sma jedno vrijeme bio bez scoota... :sad1:
Iwo SR Tuono:
Štelanje karba je najveća muka na tom setupu, ja se lomim između 2+/TPR/Italkit/Parmakit i te klase premda bi mi tpr bio malo prejak za moju pamet :toothy12:
Sve u svemu baš me zanima neki filmić da vidim to sve skupa, vozio sam 2+ na aeroxu i to nije normalno kako ide, a mogu mislit tpr :binkybaby:
Ekysha:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Prosinac, 2010, 21:34:30 ---Štelanje karba je najveća muka na tom setupu, ja se lomim između 2+/TPR/Italkit/Parmakit i te klase premda bi mi tpr bio malo prejak za moju pamet :toothy12:
Sve u svemu baš me zanima neki filmić da vidim to sve skupa, vozio sam 2+ na aeroxu i to nije normalno kako ide, a mogu mislit tpr :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Ma uzmi due+, giza, 12ks, ljubicast :D
Salim se, ja bi uzeo njega jer se sa odgovarajucim setupom moze dosta izvuc...a on je pravi sredina MidRace-a ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju