Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runer by salej600 with tpr

<< < (20/31) > >>

salej600:

--- Citat: ivan pralas - 08 Prosinac, 2010, 18:53:11 ---ma hebes izgled,masina je vazna a ona je za 5,nema veceg gusta nego kada sam slozis skuter da kida i gdje god otisao ostajes zapamcen
salej pohvale,jedva cekam da ga u proljece vidim u valpovu :notworthy:

--- Kraj citata ---

Hvala, samo ti sređuj svoj, a za proljeće čekamo vas u Valpovu i naravno svi ste dobro došli  :icon_thumright:. Bit će druženja, zabave, vožnje i naravno past će i neka kava i kolica (original)  :icon_thumright:. Ima kod nas i jedan poligon pa bude i svakakvih vratolomija i odmjeravanja ubrzanja  :frajer:

salej600:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Prosinac, 2010, 21:34:30 ---Štelanje karba je najveća muka na tom setupu, ja se lomim između 2+/TPR/Italkit/Parmakit i te klase premda bi mi tpr bio malo prejak za moju pamet  :toothy12:
Sve u svemu baš me zanima neki filmić da vidim to sve skupa, vozio sam 2+ na aeroxu i to nije normalno kako ide, a mogu mislit tpr  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Ma ja mislim da nije problem uštelovat karb. Kažem ti. Ja dosad nisam imao nikakvih iskustava sa skuterima, ali toliko sam se našarafo da mi je već bila puna glava svega, pa sam karb malo zapostavio. Moja greška jbg. Ali, eto, ipak je sve dobro završilo, jer nisam forsirao ful gas.
Ja baš neznam kakav je due+, ali vjerovatno i nije tolika razlika od tpr-a. Ili možda i je. To ti mora napisati netko tko je imao oba

salej600:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Prosinac, 2010, 23:19:50 ---Na aluminij bi radije, italkit ili parmakit, obadva proizvodi gilardoni jer tpr ako je jaci od 2+ za 3-4ks ko sta je kure reko to mi je previse,nakraju krajeva mora taj skuter i odvozit sezonu bar 5000km
Ce da vidimo,al ovaj runner je prva liga,malo osvjezenja među toliko gize

--- Kraj citata ---

Pošto je moj prešao do sada 35oo bez promijene karike, ja očekujem da ide i više od 5000. Mislim da se samo treba dosta posvetiti hlađenju i naravno kvalitetnom ulju uz uštelovan karb. Malo discipline prije vožnje i trebalo bi funkcionirati. Objasnit ću detaljno kako sam ja to izveo

salej600:

--- Citat: gumy - 09 Prosinac, 2010, 01:31:16 ---ma uzmi tpr-a i to je to, i serijski taj cilindar bez ikakvih preinaka ide jako dobro, obavezno neki karb 24 sa c16 i dobrim prijenosom bi letilo.
inače salej jako dobar setup na skuteru, valda će biti organizirano neko okupljanje na mirkovcu kad zatopli pa da vidimo malo kako to ide :)

--- Kraj citata ---

Imam ja delorto phbl 24, ali na Tomosu elektronik 90. Mogao bi ga skinut i stavit na skut baš za probu, ali onda mi je taj izvan funkcije. Vidjet ću.
Za Mirkovce je već sve dogovoreno. Ekipa je vrlo zainteresirana. Bit ćeš obaviješten, a znam da ti imaš ekipu i za snimanje tako da je pola posla gotovo  :icon_thumright:
Želi se pridružiti i ekipa sa Tomos foruma tako da bi trebalo biti vrlo zanimljivo.
Možda pozovem i par ljudi iz kluba sa pravim pilama pa da čisto odmjerimo start i s njima.

animatrix:
j#bote, pa moglo bi nas biti pun k  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju