Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runer by salej600 with tpr

<< < (17/31) > >>

ivanm:
samo poštelaj full gas i nema problema za kariku, promjeniš ju na 5000 km..

Ekysha:

--- Citat: salej600 - 07 Prosinac, 2010, 22:35:07 ---Naravno da je gušt. Zato sam to i slagao. Ako si imao znaš kako je  :icon_thumright:. Šta ti se desilo?
Inače, ja imam više vozila pa mi ovo nije za svaki dan. I briga me koliko troši, pa nisam ni mjerio, ali zato kad upalim i krenem. Kakav osjećaj. Nije mi žao ni jedne lipe koju sam dao za to. Kad crkne ovaj tpr ide gore još nešto jače.  :laughing7:
Imam jednog prijatelja. On stanuje od glavne ceste oko 300 m. Kad se vratim kući on me nazove i kaže: Jbt. opet piliš. Čuo sam te. Tutnji cijelo Valpovo :laughing7:
Zbog toga se izbjegavam voziti po noći. Prevelika buka pa će me netko prijaviti

--- Kraj citata ---

Istina, stalno otvaras masinu i stelas, nikad kraja....i ne traje previse al je gust...
Istina, i meni je ovo "sporedni" skuter, imam Beverly 250i.e...njega sam vozio za ici navecer van, ovo mi je bilo sredstvo za gustiranje...zapravo i ostao je...
A desilo mi se to da sam stojao prvi na semaforu i cekao sam da krenem i samo je dopalio na KLR-u Plavac, i ajde sa strane...a skuter ne ispravan (drag volan,nema retrovizora,prevelika buka) itd...
Pa sam moramo na vanredni tehnicki...
Jedini + je bio to sto je skuter bio registriran i sto je imao montiranu tablicu...

dumasvk:
sviđa mi se runner i setup je dobar...samo te nalje mi se na sviđa ju ali ok je inace!!pozz

salej600:

--- Citat: ivanm - 08 Prosinac, 2010, 10:49:40 ---samo poštelaj full gas i nema problema za kariku, promjeniš ju na 5000 km..

--- Kraj citata ---

Odmah na proljeće. To je prvi zadatak

--- Citat: Ekysha - 08 Prosinac, 2010, 11:15:31 ---Istina, stalno otvaras masinu i stelas, nikad kraja....i ne traje previse al je gust...
Istina, i meni je ovo "sporedni" skuter, imam Beverly 250i.e...njega sam vozio za ici navecer van, ovo mi je bilo sredstvo za gustiranje...zapravo i ostao je...
A desilo mi se to da sam stojao prvi na semaforu i cekao sam da krenem i samo je dopalio na KLR-u Plavac, i ajde sa strane...a skuter ne ispravan (drag volan,nema retrovizora,prevelika buka) itd...
Pa sam moramo na vanredni tehnicki...
Jedini + je bio to sto je skuter bio registriran i sto je imao montiranu tablicu...

--- Kraj citata ---

He he. Daj malo više o tom vanrednom

--- Citat: DJ_runner - 08 Prosinac, 2010, 11:19:20 ---sviđa mi se runner i setup je dobar...samo te nalje mi se na sviđa ju ali ok je inace!!pozz

--- Kraj citata ---

Hvala. Nalje su na redu odmah  :icon_thumright:

wonderkid:
skut je bomba,samo kad bi se malo bacio na poliranje da privuces picice maximala to bi bilo super i naravno bacit ga u neku cool boju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju