Naravno da je gušt. Zato sam to i slagao. Ako si imao znaš kako je . Šta ti se desilo?
Inače, ja imam više vozila pa mi ovo nije za svaki dan. I briga me koliko troši, pa nisam ni mjerio, ali zato kad upalim i krenem. Kakav osjećaj. Nije mi žao ni jedne lipe koju sam dao za to. Kad crkne ovaj tpr ide gore još nešto jače.
Imam jednog prijatelja. On stanuje od glavne ceste oko 300 m. Kad se vratim kući on me nazove i kaže: Jbt. opet piliš. Čuo sam te. Tutnji cijelo Valpovo
Zbog toga se izbjegavam voziti po noći. Prevelika buka pa će me netko prijaviti
Istina, stalno otvaras masinu i stelas, nikad kraja....i ne traje previse al je gust...
Istina, i meni je ovo "sporedni" skuter, imam Beverly 250i.e...njega sam vozio za ici navecer van, ovo mi je bilo sredstvo za gustiranje...zapravo i ostao je...
A desilo mi se to da sam stojao prvi na semaforu i cekao sam da krenem i samo je dopalio na KLR-u Plavac, i ajde sa strane...a skuter ne ispravan (drag volan,nema retrovizora,prevelika buka) itd...
Pa sam moramo na vanredni tehnicki...
Jedini + je bio to sto je skuter bio registriran i sto je imao montiranu tablicu...