Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runer by salej600 with tpr

<< < (5/31) > >>

ivanm:
nemoj se igrati sa full gasom..
stavi veću diznu i deblju iglu, paše i od 19 karba..

salej600:

--- Citat: Miroslav Kamba - 07 Prosinac, 2010, 18:46:28 ---..evo javljam se na raport...Runner ide prejebeno.....i sve je napravljeno uredno bez ikakvog fuširanja...svaka čast majstoru na uloženom trudu...i opet hvala što je dao da probam to čudo...poštivam.... :notworthy:

--- Kraj citata ---

Nije problem. Dobiš i drugi put  :laughing7:

--- Citat: ivanm - 07 Prosinac, 2010, 18:48:36 ---nemoj se igrati sa full gasom..
stavi veću diznu i deblju iglu, paše i od 19 karba..

--- Kraj citata ---

Ma ta gl. dizna me i muči, ali toliko sam se našarafo, jer skuteri su za mene bili potpuna nepoznanica, da mi je već bilo dosta. Tako da ga nikad nisam dugo držao na ful gasu pa valjda zato ni nije ucviko

Ekysha:
Odlican setup, nema sta nema :D
A u vezi karba-to ti je tako ja sam imao i Polini i MHR pakiranje kod sebe doma kad sam ih trebao prodat, i u oba su bile dizne 72,zašto, neznam......jbg
Masina je rjesena sad se poigraj sa izgledom...
Samo jedno pitanje, kako si uspio ugurat gljivu dole, zar ti ne udara malo?
Ja imam uzi sprint filter na Runneru, ali sam morao malo izrezat kadu...

salej600:
Sada je na njemu sve ok i ostaje samo ta dizna. Na proljeće kad krenem vozit prva stvar je traženje odgovarajuće dizne i onda ne odustajem dok to ne potrefim. Inače, imam sve moguće veličine pa to neće biti problem. Bio sam stavio i 105 i 102 i 98 i toliko se gušio da sam mogao voziti samo ful gas. Onda sam stavio 82 i bilo je ok do 3/4 gasa, pa 80 i opet ok, ali na ful gasu ne.
Trebao sam gledati boju svječice i problemu pristupiti detaljnije, ali kako sam već rekao bilo mi ga dosta pa nisam forsirao ful gas.
Jbg, zato sam tu da naučim i da me posavjetujete  :icon_thumright:

salej600:

--- Citat: Ekysha - 07 Prosinac, 2010, 19:11:15 ---Odlican setup, nema sta nema :D
A u vezi karba-to ti je tako ja sam imao i Polini i MHR pakiranje kod sebe doma kad sam ih trebao prodat, i u oba su bile dizne 72,zašto, neznam......jbg
Masina je rjesena sad se poigraj sa izgledom...
Samo jedno pitanje, kako si uspio ugurat gljivu dole, zar ti ne udara malo?
Ja imam uzi sprint filter na Runneru, ali sam morao malo izrezat kadu...

--- Kraj citata ---

Hvala. I ja sam izrezao kadu. Inače je filter upirao pa mi od gore malo napukla spužva. Poljepio sam ju Wirt silikonom i drži za sada

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju