Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runer by salej600 with tpr
ivanm:
stavi diznu 90+
salej600:
--- Citat: ivanm - 07 Prosinac, 2010, 19:15:36 ---stavi diznu 90+
--- Kraj citata ---
Hvala na savjetima. Krenem sa 94 pa po dva broja na dole i obavezna kontrola boje svječice dok to ne riješim.
Mislio sam stalno da ima viška goriva, jer je kod auspuha crno i vlažno, pa sam zato došao do 80, a to očito nije mjerilo.
salej600:
eto te-te-ac. Šta sam ti reko
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,33607.0.html
gumy:
ja sam imao 21 bs verziju iz malossi pakiranja, s w16 iglom i diznom 74. na tpr-u i roostu sam imao diznu 82 ili 84 (nesječam se više), mrvicu je trokirao na četvrtini gasa, ali kasnije je sve bilo ok i boja svječice super, sa svim većim diznama je previše trokiro uopče se nije moglo voziti.
salej600:
--- Citat: gumy - 07 Prosinac, 2010, 19:36:08 ---ja sam imao 21 bs verziju iz malossi pakiranja, s w16 iglom i diznom 74. na tpr-u i roostu sam imao diznu 82 ili 84 (nesječam se više), mrvicu je trokirao na četvrtini gasa, ali kasnije je sve bilo ok i boja svječice super, sa svim većim diznama je previše trokiro uopče se nije moglo voziti.
--- Kraj citata ---
Eto tako je i meni bilo. Zato sam se i mučio. Sa diznama oko 100 išao je samo ful gas, pa sam krenio smanjivat. Valjda zavisi od karba do karba. Vjerovatno su ti iz malosi pakiranja malo drugačiji pa treba znatno manja dizna u odnosu na neki drugi 21.
Neznam, ali na proljeće sučem rukave :laughing7:
Mislim, ono, kažeš imaš tpr, a kad me inače pitaju koja je dizna sve me stid reć 80 ili 82 :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju