Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runer by salej600 with tpr

<< < (4/31) > >>

Jump33r:

--- Citat: salej600 - 07 Prosinac, 2010, 15:54:25 ---Dekl je inače crni samo je otkazala čaura od polumjeseca pa sam stavio drugi bijeli i malo ga pošpricao mat crnim sprejem za auspuhe. Tako malo izdaleka. Čisto iz fore.
Bubrezi inače budu gore, ali sam ih skinio da se vidi hladnjak i ventilator

--- Kraj citata ---

Ma baci jedno poliranje... :D  lipo bi mu stajalo polirano deklo..  :icon_thumright:   :binkybaby:

salej600:

--- Citat: Jump33r - 07 Prosinac, 2010, 16:23:54 ---Ma baci jedno poliranje... :D  lipo bi mu stajalo polirano deklo..  :icon_thumright:   :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Namjerno nisam išao na stayling da ne upada u oči.
Cilj je bio da izgleda standard, pomalo drljavog izgleda, ali da bude ispravan i da mašina funkcionira  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: salej600 - 07 Prosinac, 2010, 16:08:46 ---Karb je del phbg 21 bd (malosi pak). Promijenio sam samo gl. diznu. Original je bila 70, a ja stavio 82 pa smanjio na 80 i još je velika
klipić 50, igla w 16, needle jet 262 au, ler dizna 48, čok dizna 60,
centralni je ljubičasti, opruge na delti plave, nategnute ful, utezi mhr u najtežem položaju,
rolice 4.3, a nekad 4,0.
Vrti se u zavisnosti od rolica 12300-12500

--- Kraj citata ---

Sve 5, al malo mi je glavna dizna premala obzirom na gljivu. NEmoj da te zavara trokiranje na manjim otvorima gasa (do 1/3) jer to je sa ovim karbom kojeg imas neizbjezno obzirom na "bogatu" iglu i klipic. Dobro provjeri boju svjecice na full gasu. Obicno takav setup trazi diznu oko 90

salej600:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Prosinac, 2010, 16:49:09 ---Sve 5, al malo mi je glavna dizna premala obzirom na gljivu. NEmoj da te zavara trokiranje na manjim otvorima gasa (do 1/3) jer to je sa ovim karbom kojeg imas neizbjezno obzirom na "bogatu" iglu i klipic. Dobro provjeri boju svjecice na full gasu. Obicno takav setup trazi diznu oko 90

--- Kraj citata ---

Da, trokira on na malom gasu, ali to me ne muči. Muči me što je kod cilindra i auspuha sve crno i mokro, a dizna 80. A gle sad. Kad mu dam pun gas guši se i usporava. Tako da kad hoću maksimalu vozim na 3/4 gasa ili mrvicu više i onda krene ubrzavat. Bojim se staviti još manju diznu da ne bude lom. A i kakav je to karb kad je gl. dizna 70. To još nisam skužio, ali nisam ni gledao boju svječice.

Kamba:

--- Citat: salej600 - 07 Prosinac, 2010, 16:18:29 ---ima tu na forumu par članova koji su vozili i probali  :laughing7:. Javit će se oni već.

--- Kraj citata ---
..evo javljam se na raport...Runner ide prejebeno.....i sve je napravljeno uredno bez ikakvog fuširanja...svaka čast majstoru na uloženom trudu...i opet hvala što je dao da probam to čudo...poštivam.... :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju