Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runer by salej600 with tpr
salej600:
--- Citat: CoK - 07 Prosinac, 2010, 13:38:13 ---Odlican ducati :icon_thumright:
:laughing7:
dobar je runnera ali...SP kiler i sve bi trebalo pasati bez rezanja plastika pa :dontknow:
al sam si reko da ti nije izgled bitan ;D
zaboravio si napisati kabel :redface:
--- Kraj citata ---
Ducati je :icon_thumright:
Hladnjak paše, ali mi ono crijevo izlazilo van pa sam ko malo krknio plastiku :laughing7:
Da da i kabl i lulica. Ma zaboravio sam vjerovatno još nešto. Jbg to sam radio zimus
salej600:
--- Citat: ivanm - 07 Prosinac, 2010, 13:44:33 ---zgodno, al napiši kompletan setup karba i prijenosa, dizna, igla, role, federi itd.. a ne samo kit spuh karb..
--- Kraj citata ---
Karb je del phbg 21 bd (malosi pak). Promijenio sam samo gl. diznu. Original je bila 70, a ja stavio 82 pa smanjio na 80 i još je velika
klipić 50, igla w 16, needle jet 262 au, ler dizna 48, čok dizna 60,
centralni je ljubičasti, opruge na delti plave, nategnute ful, utezi mhr u najtežem položaju,
rolice 4.3, a nekad 4,0.
Vrti se u zavisnosti od rolica 12300-12500
salej600:
--- Citat: EdoSP - 07 Prosinac, 2010, 14:04:10 ---svaka cast super je,a ovaj ducati isti ko sa filma Expandables(Jason Statham ga vozi) :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Hvala, a da znaš kako samo ide. Mislim ducati :laughing7:
salej600:
--- Citat: stefek - 07 Prosinac, 2010, 14:23:22 ---hahah,lik :icon_biggrin:
na plastikama od spa i vxra,je orginal zarezan taj dojsjed di sjeda bubreg da stane ventilator,zato je trebal malo napravit mjesta..
runner je dobar,samo ove custom naljepnice mi nikak ne stoje..il oriđiđi i clean look ;)
--- Kraj citata ---
Prvo je bio bez nalja, pa onda jedna, pa druga, pa ispade cirkus. Moram to malo reducirati do proljeća :icon_thumright:
salej600:
--- Citat: XSH_tuned_MHR - 07 Prosinac, 2010, 15:45:52 ---odlicno, ajde bas mi drago 3500 km kazes vec :laughing7:, imas koji video??
--- Kraj citata ---
je je. 3500 za sada. Za video smo se dogovarali više puta pa ispala 0. Par puta zeznila kiša, pa nemože ovaj, nemože onaj i prošla sezona. Ali, ima tu na forumu par članova koji su vozili i probali :laughing7:. Javit će se oni već.
Ugl, ima kod nas jedan lik DNA 4t. Nabacao dijelova za 10 tkn i naravno na njegovu želju bacili smo nekoliko startova. Između ostalog ima i kit 209.
Nije me mogao uhvatit nikako pa mu nije bilo jasno :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju