Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
neznam kaj im nije bilo ejdnostavnije ak vec serafaju po skutu pa vjerojatno imaju pistolj an zrak prislone na maticu od variomata i brrrrrrr i zapali ga ko formulu xd
Snjim ga nebi mogli zavrtiti, stoga je i izmisljen pistolj na zrak da se saraf moze odvidat s osovine, busilica je druga stvar...
očeš se kladit da ga mogu zapalit sa pištoljem prosli tjedan sam ga tak palio samo narihtas pistolj na veci "pritisak" da brze trza i da se okrece i pali bez pol frke
daj dobro jekakvo paljenje skutera sa pistoljem ili busilicom
naš kakvo? ljepo i moguće za neke tipove motora (necu rec skutere jel neznam) znam da sam ja cagivu mito tak zapalio
ma vi ste debili majek mi pa o cem da pricamo ak je to bila tema kak su likovi mutavi i to pa necemo sad svako od nas po jedamput napisat "hahha koji debili" vidis da pricam na koj se ancin jos moze zapalit to se zove diskusija a ovaj odma prestani pricat kreni spamat
i gle ti to jos je i moderator
čavao zablokira zvono i kuplung i čim je kuplung povezan sa zvonom sa kotača se prenosi sila preko zvona na kuplung i sa kuplunga preko (sekundara) na primar motoraisti princip ko i kad motor prebacis u brzinu i pustis kuplung i guras ga
jesam gdje napisao da si dosadan s time? da si debil kao sto si ti meni? poanta mog posta je bila da nema razloga za paljenje skutera busilicom ili slicno, tko to radi? na rijecnik pripazi i ubuduce malo kulture nebi skodilo sto sam napisao?