Javit ce ti se puno grijanja ,tesko ces postelati !Vrtit ce se ko brusilica i imat ces debelu rupu u razvrtavanju. Orginal radilica mozda i prezivi ,ali lezajevi ako su malo stariji nece dugo.
Vrtit se oce, al ne bas tako pretjerano kao sto vi govorite, ja sam presao 1000km sa shotom na malossi sportu ac s vertex klipom i 16mm karbu karika se nije ni najmanje istrosila, nije bilo nijednog risa, tada je jos bila i china masina, lezaji radilice i klipnjace nisu dobili ama bas nimalo lufta, no kako je ostatak masine slabije napravljen raspalo mi se kvacilo tada 2 puta i poslje jos 2 puta, a lezaji u getribi su se poceli cuti...
Skuter je isao extra, na onom karbu se lagano mogla ustelat smjesa, rupa u razvrtavanju ce se javit u slucaju starog piaggia i minarellija jer nemaju linearne polutke, ja sam stavio polutke s morinija i trenutacno bi hvatao okretaje, sa starim polutkama bi prevrtio u startu, ispucao ko iz topa do nekih 40, tada bi bila rupa do 70 pa bi opet poceo vuci...
Ivanim ima nrg dd i nece imat nikakvih problema u stelanju, bez obzira sto je uzak pojas max snage