Tehnički kutak > Garaža
Aerox 2004
pralas:
--- Citat: marko_rox - 11 Travanj, 2011, 20:26:46 ---sad je žuti (malossi)
okretaji padnu i ugasim ga pa ponovno upalim i onda ide super :/
--- Kraj citata ---
predtvrd ti je centralni za serijalu sa zx-om...
meni je bio tvrd na naturpijanom baseu,kada sam stavio bijeli+torison controler to je bio preporod...
probaj sa bijelim,nemas sta izgubiti
marko_rox:
--- Citat: ivan pralas - 11 Travanj, 2011, 20:28:34 ---predtvrd ti je centralni za serijalu sa zx-om...
meni je bio tvrd na naturpijanom baseu,kada sam stavio bijeli+torison controler to je bio preporod...
probaj sa bijelim,nemas sta izgubiti
--- Kraj citata ---
al ista stvar mi se je događala i sa serijskim+zx, sad je malo bolje. znaci to nema veze s kvacilom?
žuti federi kvacila su ok? ili da probam sa komplet bijelima?
cameosb:
ja ne mogu vjerovati da serijala minarelli ovako ide
jel to tp vario?
andy:
--- Citat: cameosb - 11 Travanj, 2011, 20:53:13 ---ja ne mogu vjerovati da serijala minarelli ovako ide
jel to tp vario?
--- Kraj citata ---
Top variomat i topov remen koji je duži i zato ima malo veću krajnju.. Al i meni je ovo malo iznenađenje.. Ja sam ga tak mogao sagnut jedino, samo sam ja multivar imao, nikad topov vario.. Al s topovim remenom ima veću krajnju još pogotovo ak je nov remen.. Samo zna start malo bit slabiji nego s kevlarom npr...
marko_rox:
--- Citat: andy - 11 Travanj, 2011, 20:59:24 ---Top variomat i topov remen koji je duži i zato ima malo veću krajnju.. Al i meni je ovo malo iznenađenje.. Ja sam ga tak mogao sagnut jedino, samo sam ja multivar imao, nikad topov vario.. Al s topovim remenom ima veću krajnju još pogotovo ak je nov remen.. Samo zna start malo bit slabiji nego s kevlarom npr...
--- Kraj citata ---
tako je =D pise ti sve u drugom videu pred kraj :toothy9:
zx
remen i vario tp
red sponge
zuti centralni i federi kvacila
4.1 g rolice sve ostalo serijsko :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju