Tehnički kutak > Garaža

Aerox 2004

<< < (36/70) > >>

danc00:

--- Citat: wonderkid - 10 Travanj, 2011, 12:48:04 ---racunaj da taj sat laze za dosta,na 80kmh po satu je 68 po gpsu

Edit:samo da nadodam da je moj iso 9 sec do 80 sa dr.evo,tt,dell17,5 pa si racunaj

--- Kraj citata ---

Pa i u tome i je razlika sa kitom, neki misle da sa kitom dobiš pun k na krajnjoj, ali nije, kad je za to kriv priienos, i dok je on serijski ide kolko ide.

Meni sa dr.evo također ide mrvicu bolje od Markovog(u krajnjoj), ali zato do te brzine dođe duplo brže i kad god dam gas nema čekanja, vuće momentalno do max brzine, zato je sad pretjecanje milina, dok je serijala relativno jednako brza ali troma i nabire!

marko_rox:
bas tako  ;D
al sad bar mogu pretjecat aute a dok je bio samo zx bas i nisam mogo ali s variom sam dobio bolje ubrzanje od 60-84,85 a poslije nabire al ja sam prezadovoljan za sad :D  :toothy10:

marko_rox:
Imam jos jedno pitanje.
Neki puta kada dvojca idemo u brijeg pocne gubit snagu tako mi je bilo i sa serijskim variom sad je malo bolje jel to ona do kvacila ili?  :dontknow:

danc00:
A jbg, nije rox baš za 2 u brdo :icon_thumright: No ak ti drastično gubi snagu možda je do centralnog federa, koji ti je trenutno gore? I jel okretaji padnu ili se dere a nikam nejde?

marko_rox:
sad je žuti (malossi)
okretaji padnu i ugasim ga pa ponovno upalim i onda ide super :/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju