Tehnički kutak > Garaža

Aerox 2004

<< < (38/70) > >>

andy:

--- Citat: marko_rox - 11 Travanj, 2011, 21:02:17 ---tako je =D pise ti sve u drugom videu pred kraj  :toothy9:

zx
remen i vario tp
red sponge
zuti centralni i federi kvacila
4.1 g rolice sve ostalo serijsko  :toothy10:

--- Kraj citata ---

Ne znaš na kolko ti se vrti kroz ubrzanje ?

Možda ti padnu okretaji kad vas dvoje jer je veći teret pa da su mu lakše rolice malo, npr 4.0 lakše bi se razvrtio..  Al ostavi ovako, ovo ti je pogođena kombinacija..

Jel nema pada okretaja ? Samo da ti ide dalje i ovako i super, jer meni s vremenom znalo prevrtavat, a i dhorvatu, on je imao top vario, pa multivar i svašta i svakak i nije mogao pogodit kombinaciju, zato mi čudno kak tvoj ide tak dobro..  :icon_thumright:

marko_rox:
a neznam kad nemam obrtaljku s okretajima :/
nez al u brijegu zna gubit snagu i zna skroz stat onda ga ugasim pa upalim i onda ide pod velikim okretajima gore i sup ide  :dontknow:

Rox-Rab:

--- Citat: marko_rox - 11 Travanj, 2011, 21:19:51 ---a neznam kad nemam obrtaljku s okretajima :/
nez al u brijegu zna gubit snagu i zna skroz stat onda ga ugasim pa upalim i onda ide pod velikim okretajima gore i sup ide  :dontknow:

--- Kraj citata ---

meni se to događa kad idem po vecoj uzbrdici,ako pustim gas pocne se gusit i nemoze se vise razvrtit,onda stanes da padnu okretaji i onda opet krenem sa mjesta i vuce ko lud

marko_rox:
E bas to kad je zavoj na uzbrdici pa malo pustim gas i skroz gubi snagu. A ima li koje rijesenja za to? Zna li netko? Jel to bas do centralnog? ;D

Rox-Rab:
to je do centralnog i susta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju