Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Auto do 80k kuna  (Posjeta: 14316 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline loris46

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: runner vx200, runner 50sp, Yamaha xj6
  • MojSetup: =)
Odg: Auto do 80k kuna
« Odgovori #60 : 16 Prosinac, 2010, 18:05:41 »
Buahahahaa  :rofll: bemti sve kakav lik  :toothy12:

:icon_thumright:
Kolko inače košta nova turbina? Siguran sam da si se raspitao bez obzira šta je pod garancijom, čisto me zanima?!
nova turbina je oko 15-20tkn..ako se ne varam..
..PRODAJEM GILERU RUNNER VXR..HITNO!!

Offline jole098

• forumski biciklist
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: baotijan jbt...
« Odgovori #61 : 16 Prosinac, 2010, 20:08:50 »

A pismenog čovjeka,hehe valjda neće moći ove noći,obrazovan 2 fakulteta......   :laughing7:
Da kad sam završio pravni fakultet prebacio sam skelu na filozofski...
NEMOG ŠTA OČ I  MOŽE MI SVAKO SVAŠT

Offline dumasvk

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vinkovci
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50
« Odgovori #62 : 16 Prosinac, 2010, 22:54:25 »
nemam nekog prevelikog iskustva ali ti mogu reci da vise nikad nebi uzeo WW jer taj je auto jako navikan i iz tog razloga im je i cijena tako visoka.U rangu Golfa IV mozes uzeti nekog peugeota 207,206,307 HDI za dosta manje novaca,ali ti taj peugeot pruza sve isto kao i ovaj golf pa mozda cak i vise.Trenutno posjedujem Peugeot 206 2.0 HDI i mogu ti reci da sam prezadovoljan i ne bi ga dao za nijednog golfa, a imao sam i golfa! mercedes mi je oduvijek bio na prvom mijestu ali on ce sacekati bolje dane!! pozz

Offline jole098

• forumski biciklist
  • Banned!
« Odgovori #63 : 16 Prosinac, 2010, 23:06:30 »
A nezz meni opet ti koji imaju pežoa se žale,da je sav od plastike i tu je jedan sletio baš zbog tog razloga jer je sva težina naprijed i malo nezgodnije ušao u zavoj i prebacilo ga...Al opet stvar ukusa...

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #64 : 16 Prosinac, 2010, 23:12:22 »
A nezz meni opet ti koji imaju pežoa se žale,da je sav od plastike i tu je jedan sletio baš zbog tog razloga jer je sva težina naprijed i malo nezgodnije ušao u zavoj i prebacilo ga...Al opet stvar ukusa...
:laughing7:

stara vozi 206 1.0 ,sve super uz redovno odrzavanje,110 000 km,samo prednje zarulje cesto crkavaju.jedini djel auta koji ne valja  :toothy12:

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #65 : 16 Prosinac, 2010, 23:12:56 »
:rofll:  :icon_thumright:

Zašto su rabljeni golfovi IV tak skupi? Zato šta su im svima mašine za teški k**ra*, naravno što se performansi motora (ne auta!) tiče, a samim time su i trajne, jednostavna, nenabrijana i trajna konstrukcija. Izuzev GTi-a!
TDI? Gledam Golf IV TDI 170-230k km svi oko 7000€, zašto? Imiđ i predrasude idiota koji su opsjednuti njima. Dati 7k € za Golfa TDI sa 200k km moraš biti ili glup ili idiot.
VW su ok ali rabljeni su too much precijenjeni  :headbang:
jesu precijenjeni, al performanse su uredne na skoro svim vrstama, ima oko 12 vrsta motora za golf IV.. Posebno dobro idu 1.8T od 150 i 180ks, tdi od 115 i 150ks, onaj 2.3 v5 je njesra 170ks, osobno imam 1.6 ide dobro kad se tera u obrtaje inače je mrtav. Da naglasim koliko je u TDI VW mala potrošnja naspram konkurencije. Da se mene pita što uzet za 80000kn bmw i mercedes su za nekoliko klasa bolji od golfa ali su malo skuplji za održavat
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #66 : 16 Prosinac, 2010, 23:18:59 »
Evo primjer, pežo 307 2.0HDI 90ks ima moj prijatelj i troši mu gradske oko 9l-10l kombinirano oko 7l, dok jedan golf iv 1.9tdi 90ks troši gradske 7l max a kombinirano oko 4-5l
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline jole098

• forumski biciklist
  • Banned!
« Odgovori #67 : 16 Prosinac, 2010, 23:24:43 »
Istina,i nakon nekoliko godina ušpara se dosta...Dok moj audi 1.9 tdi 110ks troši 7,8l....

Offline dumasvk

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #68 : 16 Prosinac, 2010, 23:29:50 »
ma nemoj mi molim te te price moj kolega ovo on ono! kad budeš vozio peugeota ili neki drugi auto onda pricaj o tom autu, potrošnji i ostalim stvarima.

Offline jole098

• forumski biciklist
  • Banned!
« Odgovori #69 : 16 Prosinac, 2010, 23:32:00 »
ma nemoj mi molim te te price moj kolega ovo on ono! kad budeš vozio peugeota ili neki drugi auto onda pricaj o tom autu, potrošnji i ostalim stvarima.
Eto još jedan naivan,jesam ja spomenuo možda potrošnju pežoa ili njegove plastike...I jesam vozio sam ih pun k...
I zato preporučujem čovjeka da si kupi auto njemačke proizvodnje......

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #70 : 16 Prosinac, 2010, 23:33:35 »
jole, mogu ti biti prijatelj?
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline jole098

• forumski biciklist
  • Banned!
« Odgovori #71 : 16 Prosinac, 2010, 23:35:02 »
De bogte drnda dosadan si,ako si kreten poput onog doritosa mani me se....j#bo vaki forum kad admini svake prijestupne navrate..

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #72 : 16 Prosinac, 2010, 23:35:26 »
Eto još jedan naivan,jesam ja spomenuo možda potrošnju pežoa ili njegove plastike...I jesam vozio sam ih pun k...
I zato preporučujem čovjeka da si kupi auto njemačke proizvodnje......
Ako je neko naivan onda si to ti!
Svi ti govorimo da njemacki auti nisu nista posebno,jave ti se ljudi koji imaju problema s njem. autima,debelo su precjenjeni ali ti i dalje trubis po svome  :bang:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #73 : 16 Prosinac, 2010, 23:41:29 »
cuj ovo, ako si kreten poput onog doritosa  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ja neznam sto ti toliko uzviseno vidis u svabama, ali znaj da oni za odredjenu cijenu nude puno losiju opremu od drugih automobila za istu lovu, tako da.. svabe su samo u mozgu balkanaca zakon, pogle prvo cijene po svabiji, rodnoj im zemlji pa zakljuci neke stvari... to je jos od doba TAS auta, a ne Das auta
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #74 : 16 Prosinac, 2010, 23:43:05 »
njemci su losi  :toothy3: samo kad vidim onu daciu na cesti il nesto tipa tog odma mi muka dobro tu pretezno na forumu ima deckica 15-18g tako da rekla-kazala imo susjed,prijatelj,babin ljubavnik i tako to nema veze sa nicim sad ovaj bi kupovo nov auto do 80 tisuca kuna izbora bas i nema neznam jesi racuno na porez i regu tu ti ode jos bar soma eura a sto se tice mene zena moze bit od kud oce al auto mora bit iz njemacke :-))
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline dumasvk

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #75 : 16 Prosinac, 2010, 23:51:07 »
tako je drnda reci ti njima...ja sam svog peugeota kupio prije 1 god znaci auto 2004 god 2.0 HDI xs oprema(automatska klima,el.podizaci stakala,senzori za kisu,senzori za svjetla,komande radija na volanu,alu felge,oni neki ku... sto mi pokazuju potrosnju i jos neke podatke i jos pun rac opreme) platio sam ga 4800 € a tada golfa IV 2004 god nisi mogao naci ispod 7000€ i o cemu mi to pricamo

Offline animatrix

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
« Odgovori #76 : 17 Prosinac, 2010, 00:11:48 »
auto do 80k? corsa d 1.3cdti?
sto se tice golfova, dosta mi je gledat svako malo patrolu kako se kotrlja po gradu, a kamoli jos mali milijun sretnih fahrera tog nakaradnog vozila. nisu ni po cemu posebni, mozda su prije 15 godina imali revolucionarne motore, ali sada je sve to izmjesano i nemozes imati los auto, koji god da uzmes.
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline Trinad

• forumski biciklist
« Odgovori #77 : 17 Prosinac, 2010, 20:10:20 »
Posebno dobro idu 1.8T od 150 i 180ks, tdi od 115 i 150ks, onaj 2.3 v5 je njesra 170ks, osobno imam 1.6 ide dobro kad se tera u obrtaje inače je mrtav. Da naglasim koliko je u TDI VW mala potrošnja naspram konkurencije. Da se mene pita što uzet za 80000kn bmw i mercedes su za nekoliko klasa bolji od golfa ali su malo skuplji za održavat

1.8 T (150 i kasnije 180) te V5 su GTI modeli, a ja sam GTI-e izuzeo  :icon_thumright:
Svi TDI-i JTD-i HDI-i tako dalje su rizik kod kupovine sa preko 100k km, pogotovo za te pare koje se traže za njih jer 99% vlasnika ne radi servis turbine na 100k km, zato nisam pobornik toga da dajem 7-8k € za TDI sa 150-200k km kad za još par hiljada imaš recimo glanc novi 206 1.1, Punto ili C3 sa plinom pa te potrošnja benge u kunama izađe još i manje, naravno ako kupuješ auto zbog potrošnje :toothy11:

Mercedes ne bi nikada kupio. Te spike oko kvaliteta, kao korejci u banani a mečke, audi i sl. zlatna koka, moš mislit  ::)
Izuzev modela sa mašinama koje su tvornički promašaj (Bravo 1.4 3V) ili modela sa tvorničkim greškama na autu (Pug žarulje, alfe varijator...), sve je to isti k**ra*, isto ćeš količinski morati servisirati audi TDI, mečku i C3 1.1 jedino šta će te kod prva dva koštati 3-4 puta više, i nedaj bože da nešto rikne si naj#bo. Što se tiče japanaca i korejaca nisam baš pobornik radi dijelova koje je teško naći (polovne)... Tu su Fiati i Alfe kraljevi jer ih imaš posvuda za naći za bagatelu... VW su stvarno ok auti, rijetko da imaju neke tvorničke greške(bolesti i slično ali im je cijena kako novih a posebno polovnih bože me sačuvaj, tako da ih baš radi toga ne preferiram jer za pare jednog polovnog Golfa moš kupit auto koje je puno i bolje, ljepše, opremljenije i ima manje km...

Offline Luksy

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Gilera Runner sp
« Odgovori #78 : 17 Prosinac, 2010, 20:38:23 »
sve je to ok,gledajuci neku pouzdanost, ajmo sad malo gledat sigurnost u njemu,nedaj boze sudara i sl stvari
i sa kojim bi autom prije prezivija,nekim njemcom ili korejcom ili druga stvar, uzet polovnu "limuzinu" ili novu kasetu
ja kad bi vec ima toliko novaca,onda bi ima i za malo skuplje servise i prije bi kupija limuzinu nego cupea
u ovom slucaju gledam npr volvo s40 ili c3
« Zadnja izmjena: 17 Prosinac, 2010, 20:44:32 Luksy »
PRODAJEM
Dijelove:GILERA 98-05

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #79 : 18 Prosinac, 2010, 00:09:17 »
nemam nekog prevelikog iskustva ali ti mogu reci da vise nikad nebi uzeo WW jer taj je auto jako navikan i iz tog razloga im je i cijena tako visoka.U rangu Golfa IV mozes uzeti nekog peugeota 207,206,307 HDI za dosta manje novaca,ali ti taj peugeot pruza sve isto kao i ovaj golf pa mozda cak i vise.Trenutno posjedujem Peugeot 206 2.0 HDI i mogu ti reci da sam prezadovoljan i ne bi ga dao za nijednog golfa, a imao sam i golfa! mercedes mi je oduvijek bio na prvom mijestu ali on ce sacekati bolje dane!! pozz
ima frend 307 HDi 110 konja cini mi se mozda koji konj gore dole i samo cu ti reci
da niti jedna HDI masina u istom rangu konja s TDI masinama ne ide bolje vec dosta losije
i kod ubrzanja i krajnje...