Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox problem - nemam start imam krajnju

<< < (9/11) > >>

andy:

--- Citat: cona_rab - 09 Siječanj, 2011, 23:51:59 ---
http://en.scooter-attack.com/index2.php?lang=e

--- Kraj citata ---

Nemoj si bezveze nabijat postove, duplaj post.. A i krivo mu postaš.. Baci na početnu stranicu, krivo link kopiraš..

Jednostavno cijena variomata je oko 500 kn.. Sad više manje 100kn.. Prije više.. A i uz Hebovog dobiješ i remen i ventilvar

--- Citat: Rox-Rab - 09 Siječanj, 2011, 23:55:10 ---
--- Citat: andy - 09 Siječanj, 2011, 23:51:12 ---Probaj se poigrat s podloškom.. I nije ni čudo da nemaš rupa ak imaš crveni centralni, onih je ispeglao.. Al sve zato vrti u nebesa za bezveze...
TI imaš plavi centralni ? To iz polinijevog paketa ?

plavi je,vjerojatno iz malosi paketa,crveni ipak mislim da je malo pretvrd i da bi se bezveze vrtio...

--- Kraj citata ---

Plavi malossi, neznam.. Al preporuka bijeli, max žuti

--- Kraj citata ---

andy:

--- Citat: luna500rr - 09 Siječanj, 2011, 23:56:25 ---Meni radi dobro vec mjesec-dva, mada nisam bas vozio nesto previse jer je hladno?
Ja imam i plavi neznam jel polini ili malossi na morini polutki je pretvrd, krajnja manja 5-10km/h po satu nego sa serijskim federom...
Na Minarelli polutki odlicno radi, ublazi dosta onu rupu na 30-40, krajnja je sitno manja, osjetno vise vrti skuter okretaja iza 80 sa plavim nego serijskim centralnim...

--- Kraj citata ---

Neznam stvarno, al ja ti kažem kak je to bilo kod mene, i moglo bi ti potvrdit par ljudi da je i kod njih isti slučaj bio.. S hebovim i serijskom polutkom preporod..  :icon_thumright:

Taj plavi malossi neznam čije je pakovanje.. Al valjda polini.. I normalno da nema rupe kad je tvrđi.. Al čemu na serijalu tako tvrd centralni da se vrti previše i dere remen odmah itd..

fleky911:

--- Citat: luna500rr - 09 Siječanj, 2011, 23:40:58 --- :toothy12:
Najvaznije zaboravio napomenit, vise znaci zamjenit samo variomat nego sve druge djelove skupa u prjenosu :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
aa jbg
al dajte za informacija multivar jel on ima rolice 15*12 ?? pošto nisam siguran kaj je to al od malossija je  :toothy9:

andy:

--- Citat: fleky911 - 10 Siječanj, 2011, 00:03:10 ---aa jbg
al dajte za informacija multivar jel on ima rolice 15*12 ?? pošto nisam siguran kaj je to al od malossija je  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Multivar 16x13.. Dimenzije rolica..

fleky911:

--- Citat: andy - 10 Siječanj, 2011, 00:05:53 ---Multivar 16x13.. Dimenzije rolica..

--- Kraj citata ---
nda pa koji je to onda kukuruz  :hmh:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju