Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox problem - nemam start imam krajnju

<< < (8/11) > >>

luna500rr:

--- Citat: andy - 09 Siječanj, 2011, 23:46:45 ---Imo sam i ja multivar i malossi polutku pa opet teško bilo uštelat da nema rupa u ubrzanju

--- Kraj citata ---

S malossi polutkom nema rupa, jedino ako je pretvrd centralni onda nisko vrti u startu i manja je krajnja...
Ja imam serijski variomat, linearnu polutku s morinija 128mm i nema mi nikakvih rupa :icon_biggrin:

andy:

--- Citat: Rox-Rab - 09 Siječanj, 2011, 23:47:33 ---ja za sad nema rupe al jedino me start zeza...

--- Kraj citata ---

Probaj se poigrat s podloškom.. I nije ni čudo da nemaš rupa ak imaš crveni centralni, onih je ispeglao.. Al sve zato vrti u nebesa za bezveze...
TI imaš plavi centralni ? To iz polinijevog paketa ?

--- Citat: luna500rr - 09 Siječanj, 2011, 23:49:33 ---S malossi polutkom nema rupa, jedino ako je pretvrd centralni onda nisko vrti u startu i manja je krajnja...
Ja imam serijski variomat, linearnu polutku s morinija 128mm i nema mi nikakvih rupa :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Vjeruj mi bilo je rupa.. Pitaj horvata jel on ikad uštelao da nema rupa.. S vremenom nakon 100 km bi mi sjelo sve i opet bi bila rupa il prevrtavanje.. Il sam nešta krivo slagao il neznam šta  :dontknow:

cona_rab:

--- Citat: Rox-Rab - 09 Siječanj, 2011, 23:42:24 ---koliko dođe variomat?

--- Kraj citata ---

http://en.scooter-attack.com/index2.php?lang=e

Rox-Rab:

--- Citat: andy - 09 Siječanj, 2011, 23:51:12 ---Probaj se poigrat s podloškom.. I nije ni čudo da nemaš rupa ak imaš crveni centralni, onih je ispeglao.. Al sve zato vrti u nebesa za bezveze...
TI imaš plavi centralni ? To iz polinijevog paketa ?

plavi je,vjerojatno iz malosi paketa,crveni ipak mislim da je malo pretvrd i da bi se bezveze vrtio...

--- Kraj citata ---

luna500rr:

--- Citat: andy - 09 Siječanj, 2011, 23:51:12 ---Vjeruj mi bilo je rupa.. Pitaj horvata jel on ikad uštelao da nema rupa.. S vremenom nakon 100 km bi mi sjelo sve i opet bi bila rupa il prevrtavanje.. Il sam nešta krivo slagao il neznam šta  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Meni radi dobro vec mjesec-dva, mada nisam bas vozio nesto previse jer je hladno?
Ja imam i plavi neznam jel polini ili malossi na morini polutki je pretvrd, krajnja manja 5-10km/h po satu nego sa serijskim federom...
Na Minarelli polutki odlicno radi, ublazi dosta onu rupu na 30-40, krajnja je sitno manja, osjetno vise vrti skuter okretaja iza 80 sa plavim nego serijskim centralnim...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju