Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox problem - nemam start imam krajnju

(1/11) > >>

plexiRab:
Ovako prije par dana sam uzeo roxa i stavio zx rezu međutim nemam start nikakav do nekih 10 km/h a kasnije konstantno ubrzanje do kraja znaci tu nema greske. E sad me zanima sta da promijenim za start?

Setup je ovakav:(koliko ja znam)

-novi remen(neznam je orig ili neki bolji)
-rolice 4.2
-karb seriala
-bijele šuste
-centralni original
-usisne lamele neke bolje(neznam kakve reko mi lik da neke karbonske...)

Od vas trazim da mi preporucite sta da mijenjam da imam dobar start a ujedno i krajnju?

danc00:
Centralni original je tu problem....moraš stavit neki malo tvrđi i start ti bude bolji. Ak pak staviš jako tvrdi izgubil buš malo na krajnjoj, zato treba biti neki ne jako tvrd. Recimo ja sam imal žuti malossi i bil je taman...a imaš i od polinija samo neznam kak se vrednuje kod njih tvrdoća po bojama.

Od malossija ti idu bijeli-žuti-crveni (tebi bi bil super bijeli ili žuti)

A kakvi su to bijeli federi kvačila, čije je to pakiranje? I jel su tvrđi od serijskih ili ne?

steeef:
nie problem centrala tj centralna opruga..seriska je dost tvrda
treba tvrđe federe kvačila da krene u višim obrtajima dok spuh ima rezonanciju kak treba.
a i s rolicama se poigrat malo nebi bilo loše..

plexiRab:
Centralni original je tu problem....moraš stavit neki malo tvrđi i start ti bude bolji. Ak pak staviš jako tvrdi izgubil buš malo na krajnjoj, zato treba biti neki ne jako tvrd. Recimo ja sam imal žuti malossi i bil je taman...a imaš i od polinija samo neznam kak se vrednuje kod njih tvrdoća po bojama.

Od malossija ti idu bijeli-žuti-crveni (tebi bi bil super bijeli ili žuti)

A kakvi su to bijeli federi kvačila, čije je to pakiranje? I jel su tvrđi od serijskih ili ne?

Kvacilo je koliko znam sve serijsko,frend mi reko da trebam samo mijenjat šuste(žute) da mi ga prije otvori al ja ipak mislim da trebaju i rolice al sad neznam od koliko bi bilo dobro grama stavit?

CoK:
trebas tvrde opruge kvacila

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju