Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox problem - nemam start imam krajnju
danc00:
Pa nisu iste mašine....NRG i Yamaha, ja sam na Aeroxu to isprobaval pa zato velim.
mario_f15:
ja znam da sam imao zxa na serijali jedno vrijeme..
probavao milijun kombinacija
sa zutim centralnim se previse vrti tj nema snage za njega
bijeli centralni malossi + 3.9gr rolice + zuti federi na seriskom kvacilu je bilo najbolje
uglavnom probaj i sa seriskim i sa bijelim malossi centralnim.. ;)
nikakvi plavi i zeleni federi, stavi zute federe na kvacilo (serisko).
bilo bi dobro kad bi uzeo i multivar :icon_thumright:
plexiRab:
Ovih dana cu se raspitat kod frendova da vidim prvo sta imaju od dijelova,nemislim puno ulagat u njega jer je serijala a i za sad mi je dosta sto ide 85-90,pobat cu stavit lakse rolice i neki drugi feder pa cu javit sta je bilo :icon_thumright:
danc00:
Teško je reći koji budu federi točno pasali na tvoj skut pošto nema pravaila. Recimo meni je žuta centralna bila ok, a ovaj kaže da ne to stavljat jer je njemu bila PREJAKA, a meni je bila taman(kao i federi kvačila). Tak da ko zna koja će tebi odgovarat. Moraš kupit i probat, nemaš druge.
Crazy Kuree:
Kod piagio mašina je centralni dosta tvrd ali kod minarelii je jako mekan. Nisu iste boje po jačini za svaku mašinu, za minarelli ide ovako bijeli , zeleni, žuti, crveni, plavi, crni (delta/fly paket) to je za opruge na kvačilu, što se tiče centralni: bijeli, žuti, crveni. Bijeli je jači za 10% od seriskog i može i on proć (žuti ne stavljaj, prejak je za serijale), a na kvačilo stavi žute opruge iz fly paketa i trebo bi izbjeć rupu. postoji i paketi za seriska kvačila http://www.rollertuningpage.de/120-generic/605992-stage-6-sport-pro/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju