Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox problem - nemam start imam krajnju
mario_f15:
žuti centralni ce mu biti pretvrd ako je skuter cista serijala osim spuha
bijeli centralni malossi, žute federe na kvačilo i poigrat se sa rolicama.. :icon_thumright:
steeef:
zakaj da dira centralu?
seriska je za zx kak treba..s ovom mekšom bijelom bu imal samo jebanciju bezveze uštelat.
--- Citat: CoK - 05 Prosinac, 2010, 14:51:16 ---trebas tvrde opruge kvacila
--- Kraj citata ---
čok zna :icon_thumright:
plexiRab:
sta onda na kraju da probam?
rolice,centralni ili nesto sasvim drugo?
danc00:
Oni žuti federi kvačila koje dobi sa ZX-om su pretvrdi. (plavi ili zeleni malossi, zeleni su za 500-1000okr slabiji, dok su plavi od 1000-1500okr, sa ZX-om) Pa nisam ih jednom promjenil, bar sam te kombinacije isprobal x puta.
A i centralna opruga mu treba 100%, i to tvrđa. To bu tek skužil kad bu krenul uzbrdo pa bu došel do pola brijega i onda bude stal :icon_thumright: Žuti nije niš pretvrd, možeš uzet i bijeli za probu pa buš nam rekel jel dobar.
Za serijalu i ZX su rolice od 4.1gr malo preteške. Kupi 3.7gr sa njima buš znal na čemu si.
Jump33r:
--- Citat: danc00 - 05 Prosinac, 2010, 18:15:17 ---Oni žuti federi kvačila koje dobi sa ZX-om su pretvrdi. (plavi ili zeleni malossi, zeleni su za 500-1000okr slabiji, dok su plavi od 1000-1500okr, sa ZX-om) Pa nisam ih jednom promjenil, bar sam te kombinacije isprobal x puta.
A i centralna opruga mu treba 100%, i to tvrđa. To bu tek skužil kad bu krenul uzbrdo pa bu došel do pola brijega i onda bude stal :icon_thumright: Žuti nije niš pretvrd, možeš uzet i bijeli za probu pa buš nam rekel jel dobar.
Za serijalu i ZX su rolice od 4.1gr malo preteške. Kupi 3.7gr sa njima buš znal na čemu si.
--- Kraj citata ---
Neznan sad koja je situacija sa rox-on ali ja san nrg-a sa zx-on vozija sa standardnim centralnin federon i malo tvrdim federima iz nekog livog pakiranja... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju