Tehnički kutak > Styling skutera

Radim styling od Peugeot Speedfight 2

<< < (6/14) > >>

vpucko:

--- Citat: BlackNaranča - 14 Studeni, 2007, 19:42:09 ---haha, a seljacki ti je imat to u skuteru....a jesi lik, samo ne zelis da to drugi imaju, zna sam ja da oni koji mi govore da ne stavljam da su 90% ljubomorni

hehe stavit cu ja to jako dobro viruj mi, cak prekidac na volanu sve zivo, a vidit cu oce li mi se sto cuti dok budem vozio, testirat cu 1 tjedan a ako mi se ne svidi cu maknut

--- Kraj citata ---

sta pricas ti!!

kad sam ja reko da je to seljacki imat, pa jbt jos sam i stavio slike kako sam to smontiro?? si se zaje**** malo :) hehehehehe ???

BlackNaranča:
e ajd pls postaj ovdje slike da vidim kako izgleda ili daj link di si ti to postao..

vpucko:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=2469.0

marko.p:
 :o :icon_scratch: i lud bi se začudil.....kaj tebe kaj brika po glavi?? mogao si to napisat u jednom postu

bit ljubomoran na nekoga ko ima muziku u skuteru....alo dečko pa nemam ja 15 godina da me tako nešto može zadiviti...

Yamaha_spy:
Kao prvo: Ako mislis stavljat ispod sica nece se ama bas nista cut dok se vozis koliko god jake zvucnike mogao stavit na pojacalo koje radi max 12V jel je tolko akumulator. Moje je bilo 10V i radilo je. Cuti ce se samo bass ako ga mislis stavljat i zujanje skutera  ;D
Radi sto hoces, ali bzvze ce ti biti odmah. Nece se nist cuti  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju