Tehnički kutak > Styling skutera

Radim styling od Peugeot Speedfight 2

<< < (7/14) > >>

BlackNaranča:
a dobro vidit cu, uglavnom cu staviti...prvo tjedan dana da vidim kkao ide pa onda cu razmisliti dalje

S.W.A.T.:
a cujes...ovisi sta ti treba i sta volis...ja bi ti preporucio da ne stavljas mjuzu...al kako oces...necu se petljati da opet nebi bilo...
al eto...

sto se tice dioda...znas moje misljenje...

samo napred...sredi sto bolje skut...ali pazi da skut nije lip samo tebi vec i drugima da ne ispadnes budala... :frajer: :happy3: :icon_thumright: :hello:

Cole#2:
Ma neznam baš za mjuzu, brate nemogu ni ja bez mjuze, ali ovo bi ti stvarno bio problem.... Za diode... Meni se na SWAT-ovom motoru ono sviđa samo za tebe preporučujem da ne stavljaš diode naprid jer znaš što je bilo....

Aj bumo vidili što češ napraviti

BlackNaranča:
U planu ovaj mjesec da kompletno sredim skuter (50% ovu subotu)

LED Diode: 2 plave sprijeda, 2 crvene izad, 2 bijele s prijeda, 4 plave u pod (možda narancaste, ako ima za kupiti)  ukupno 10 komada
Glazba:      320W Subwoofer u kutiju (možda ispilam i napravim policu tako da imam mjesta za kacigu kao ovdje: http://aycu20.webshots.com/image/23539/2002426307399501885_rs.jpg)  2 zvucnika s prijeda u one mrezice.
Bočna nogara
Farbanje auspuha
Obrve
Karbnoski retrovizori
Dashboard
Undertail (kada nadem nekog tko zna to raditi za SF2 u zadru ili kada ja skuzim kako se to radi lol)
Izmjena ručki: narančaste
Metalne podnice
Metalno ono ispod sica onaj poklopac sa unutarnje strane metalni
vjerovatno neonka unutar sica gdje stoji subwoofer =D

maximum 1000kn

volia bi kada bi mi netko ovdi napisa cijene bočne nogare, spreja za visoku temperaturu, materijal za obrve, undertail, ručke, metalne podnice, metalno ono ispod sica, neonka

marko.p:
bočna nogara 260 kn
sprej za 600 stupnjeva 50 kn
ručke 100 kn
alu podnice 200 kn
neonska 100 kn

okvirno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju