Tehnički kutak > Styling skutera

Radim styling od Peugeot Speedfight 2

<< < (5/14) > >>

BlackNaranča:

--- Citat: gigo_sf2 - 14 Studeni, 2007, 19:17:08 ---ma ugradi ti to sebi,ugradivas sebi a ne drugima,i meni je bas fora to,ono picici se sa strane skupljaju. :toothy9:

--- Kraj citata ---

hehe pa naravno da sebi ugradujem, za svoj gušta a boli me briga što ce mi okolo reci ovi što su ljubomorni.

marko.p:
dajte ljudi,pa koji vam je.....
ta muzika u skuteru je totalno seljačka.....sjeti se samo likova kako se voze u autima,ispod haube 55 KS,u prtljažniku sab koji nabija da cijeli grad ćuje a njemu u autu pucaju bubnjići i sad je on frajer...tak i ti na skuteru,zuji ti motorić od 50 ccm i nabija ti muzika....ko voli neka izvoli,samo se nemoj čudit kad ti se ljudi budu smijali.....

moj sf2 je bio za talijansko tržište pa je imao pozicije u farovima,za hrvatsko nemaju,jednostavno je to napravit,odi na auto otpad,skini grla,stavi ih u pozicije i povučeš brike sa svijetla....

nemoj ništa zamjerit zbog muzike...

BlackNaranča:
dobro oni u autima, oni to stave da se kurče to svi znamo, no ja necu to ja cou da mogu slušat dok vozim

vpucko:
eo ja imam u skutu mjuzu, no ja sam napravio, provukao kabl i napravio da mogu iskopcat struju iz "police" sa zvucnicima i maknit policu znaci da imam prostor pod sicom, a to slusat i vozit! zaboravi, pogotovo ako imas malo glasniji spuh, jos kaciga i nist nes cut, promet oko tebe... bolje mp3 i sluske i pici! ovo mjuza kad stanes negdje pa dignes sic pa onda to ok!

BlackNaranča:
haha, a seljacki ti je imat to u skuteru....a jesi lik, samo ne zelis da to drugi imaju, zna sam ja da oni koji mi govore da ne stavljam da su 90% ljubomorni

hehe stavit cu ja to jako dobro viruj mi, cak prekidac na volanu sve zivo, a vidit cu oce li mi se sto cuti dok budem vozio, testirat cu 1 tjedan a ako mi se ne svidi cu maknut

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju