Tehnički kutak > Injection

di tech 2003god morini na karb, što uraditi?

<< < (3/6) > >>

Tadr3:
kakav senzor... ma nema on nikakav senzor... sve serijala + red sponge i gas... cak se ne isplati ni kit metat... preskup je a ne dobis samo sitnicu

edo haker:
mislim da ce ipak sr dobit novo ruho...ispatnije mi je dat 2 soma pa uzet masinu od sr 150 i slozit nego se non stop jebavat s ovim...a i da ga tunniram opet necu dobit isto kao i sa serijskim 150, grijesim?

Kamba:

--- Citat: edo haker - 02 Prosinac, 2010, 14:03:48 --- i da ga tunniram opet necu dobit isto kao i sa serijskim 150, grijesim?

--- Kraj citata ---
.ne griješiš...skidaj tu mašinu dolje čim stigne motor kod tebe... :icon_thumright:

Daci:
kakve gluposti ne racionalne...koji k**ra* nabavljaš ditecha ak ćeš stavit na njega mašinu 150....moraš bit svjestan da ti to nemreš nikako napravit kak je tvornički i uvijek ćeš imat problema...rađe onda kupi sr 150 ...koštaju isto skoro ko i ditech....što se tiče ditecha ...vjerovatno je problem u raspršivaču...zato smjesa nije idealna...naravno prije toga promjenit filter zraka jer ako je začepljen može bit i do toga i crijevo od kompresora...ako nako zamjene tog dvoje i dalje jede svjećice..tj. ak je crna onda mjenjaj raspršivač i siguran sam da će motor normalno radit (naravno ako su cilindar i klip u dobrom stanju  :toothy9:)...što se tiče prepravke na karb...možeš onak ko i bega s malossi digitronicom ili stavit kompletnu instalaciju skupa sa namotajima i magnetom od karb verzije...kad kažem kopletnu onda stvarno mislim do zadnje žice moraš nabavit od karba...a to sumnjam da ćeš uspjet nabavit u hrvatsko...tak da opet se poteže pitanje isplativosti...po meni biraj ak misliš vozit ditevcha onda nabavi taj motor..ak ne misliš ga ostavit na ditechu, e onda kupi drugi motor..jer će te na kraju ispast skuplje i neće bit kak treba vjeruj mi ;)

Tadr3:
ma daci, evo ja ti sad dam lika koji ima instalacije za carb... :) a da malo potrazim jos bi naso 2-3

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju