Tehnički kutak > Injection

di tech 2003god morini na karb, što uraditi?

<< < (4/6) > >>

Iwo SR Tuono:
ja znam isto za instalacije, evo za dva sata ih imam u rukama

ditecha se ne vozi zbog tuninga nego zbog ekonomije, samo što to nitko ne želi shvatit, ako želite tunirat kupi aeroxa/runnera ko i 99% ljudi i bok

evo ja sam sad odustao komplet od morinija i idem na midrace pia LC blok čim se skupe pare, čak sam i nosač našao i sve skupa i to će bit ko tvornički

SR150/180 na ditech rami nikad neće bit kako spada, može se našarafit al motor će trst i uvijek će te opterećivaj onaj KAD će se razletit nosač

edo haker:
a glete...kad vec skidam...neznam u cemu bi bio problem naravno da cu prvo osposobit srku kao ditech ali ne kazem da necu trazit sr 150 masinu....

ako bi radio swap onda radim sve bas sve i instalaciju kompletnu..neznam zasto bi to bio problem...nema nosaca kojeg posten majstor nezna napravit...

ako sam dao 3 za skut i jos 3 za djelove mislim da se isplati radit to....za 6 somova barem znam sta imam i trajat ce...grijesim?

EDIT: ja neam a kategorije samo b a neda mi se zajebavat s drotovoima...tek s 24. idem polagat A...
tako da mislim da bi ovo bio dobar potez....jbg nije da se ima para pa se uvijek ide nekim okolnim putem da dodjes do onoga sto te zadovoljava, nadam se da vas barem nekolicina razumije o cemu se radi :-D

Daci:
svaka vama čast ak možete nabavit tolko instalacija od karba...ja akd sam traio ..niko nije imo sad svi imaju...znam iwo da si ti imo jednu i apsolutno niko više nije imo....govorimo o cijeloj instalaciji...sve žice...svi releji...namotaji..magnet...apsolutno sve....

edo...radi šta hoćeš...ja osobno to ne bi radio...samo problemi

iwo...kaj si nabavio nosa od piaggio one 2004 ??? kolko sam ja skužio ona ima malo drugačiji taj donji dio rame od techa ....si probo jel paše ??

Iwo SR Tuono:
Rama nema razlike vec ovaj dio nosača do masine,al to je tako sve slicno da neznam ni dal se isplati davat 100€ za originalni piaggio
Ja konvertam kad skupim lovu za midrace,znaci 13ks pa nadaje,tj vise cu ic na trajnost neg na snagu,neki alu cilindar mozda i high base jer ce i potrosnja igrat ulogu isto,al samo sad treba sparat lovu i bit ce nesto jel cu slozit skuter samo za 4-5 meetova godisnje i to je to

edo haker:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 04 Prosinac, 2010, 15:48:21 ---Rama nema razlike vec ovaj dio nosača do masine,al to je tako sve slicno da ....

--- Kraj citata ---

eo to sam i cekao da neko kaze....vjerovatno neko zna vise od mene o tome...

ako NEMA razlike u rami onda nije problem ako su ljudi slagali vec to onda ce i meni ic od ruke...nevidim razloga zasto neko spominje ditech masine kad nema veze kakava je masina bitna je rama....sve ce ic od sr 150 :-D oim prednje plastike ova mi se vise svidja :-D

--- Citat: Daci - 02 Prosinac, 2010, 15:38:50 ---koji k**ra* nabavljaš ditecha ak ćeš stavit na njega mašinu 150....)

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju