mhr _team svida mi se tvoj kalendar i dosta jedobro napravljen ali ja bi pod 11mjesec ipak ubacio domagoyevog roxa,to je moje misljenje
hvala za kalendar
ali, po meni je Jandrin runner uvjerljivo najbolji na forumu, pa rekao bih i u cijeloj HR pa čak i šire (to je moje mišljenje), vidi se jako puno truda na njemu, sve na svojemu mjestu, extra napravljeno, koliko vidim ima mašinu od beverly-a 500... to je prva stvar... druga stvar što mi slika u potpunosti nekako označava 11-ti mjesec, znači lišće je opalo, tmurno je, pravi studeni...
a ako malo bolje pogledaš nisam mogao ubaciti ni aerox od black-roxa, koji je po meni najljepši na forumu, ali ipak mi je napominjem najbolji gumijev KF racing rox
tako da mislim da nebi trebalo biti ljutnje...
evo primjer... 3mj... po meni bi "MOŽDA" bila ljepša slika roxa od black-roxa, ALI stavio sam gumijev iz razloga što je gumi napravio puno više "home made" stvari što ja izuzetno cijenim i poštujem, ZNAM da mu većina stvari nije bila "plug & play" već da je trebalo malo mozganja da se to sve dovede u red i bude kakvo je sada... mislim trud treba nagraditi...
domagoojev rox je napominjem jako, jako lijep, definitivno jedan od najljepših na forumu, po meni odmah uz gumijev i black-roxov, s tim da ima još malo prostora za napredak (recimo oversize disk, drag, i sl)
eto nadam se da se slažeš sa nečim što sam napisao
i nema ljutnje, ove godine nije, na godinu vjerujem da će biti, pa vjerojatno će ga "MOŽDA" i goki stavoti u svoj, tako da