I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Ovu cbr-ku više nemaju to su imali na posudbi od njemačke policije al su vidjeli da im se ne isplati(valjda nisu mogli nač plavca koji bi to naučio vozit) pa ih nisu kupovali.
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
slaba je korist zato sto je se nitko ne usudu voziti,ko god je probao nije ju htio voziti...j#bo drotove koji se boje voziti to...
vidio sam ih uzivo na autocesti, i moj je bratic imao iskustva s njima ali oni vise nemaju te motore jer su ima preskupi i ai nemaju tako dobro vozace.
zamisli murjak na nrgu mc3, ili aeroxu nakitanom dere za tobom i raspadne mu se neki k**ra* i rikne, ja bi pao sa motora od smijeha, ugl ovo ljeto sam vidio neki k sta vozi toliko sporo ko da ima blokadu, reko frend sa F12, da ga vidi da bi ga zajebavo, jer ima kit i ta sranja...ugl, ti nakitani motori njihovi su svi prefarbani plavo crno u "stlu ostalih"
Citat: zoki_NRG - 02 Prosinac, 2007, 03:30:02zamisli murjak na nrgu mc3, ili aeroxu nakitanom dere za tobom i raspadne mu se neki k**ra* i rikne, ja bi pao sa motora od smijeha, ugl ovo ljeto sam vidio neki k sta vozi toliko sporo ko da ima blokadu, reko frend sa F12, da ga vidi da bi ga zajebavo, jer ima kit i ta sranja...ugl, ti nakitani motori njihovi su svi prefarbani plavo crno u "stlu ostalih" Daj zabrij, policajac viče: "Aaaaaaaa, preteške rolice!!! Ko mi je smjesu raštimo? Aaaaaa!!!!!!!"
Citat: dhorvat2 - 01 Rujan, 2008, 17:40:46Citat: zoki_NRG - 02 Prosinac, 2007, 03:30:02zamisli murjak na nrgu mc3, ili aeroxu nakitanom dere za tobom i raspadne mu se neki k**ra* i rikne, ja bi pao sa motora od smijeha, ugl ovo ljeto sam vidio neki k sta vozi toliko sporo ko da ima blokadu, reko frend sa F12, da ga vidi da bi ga zajebavo, jer ima kit i ta sranja...ugl, ti nakitani motori njihovi su svi prefarbani plavo crno u "stlu ostalih" Daj zabrij, policajac viče: "Aaaaaaaa, preteške rolice!!! Ko mi je smjesu raštimo? Aaaaaa!!!!!!!" ja bi se pokida od smijeha, urnebes...