Općenito > Propisi

Policija je moderna

<< < (7/8) > >>

STunrider:
vidio sam ih uzivo na autocesti, i moj je bratic imao iskustva s njima ali oni vise nemaju te motore jer su ima preskupi i ai nemaju tako dobro vozace.

Bruno1990:

--- Citat: STunrider - 26 Kolovoz, 2008, 10:09:01 ---vidio sam ih uzivo na autocesti, i moj je bratic imao iskustva s njima ali oni vise nemaju te motore jer su ima preskupi i ai nemaju tako dobro vozace.

--- Kraj citata ---
..da tako sam i ja cuo..kao boje se vozit motor taj..a ko nebi..strasno.. :confused5: :glasses2:

mrcina:
svatko tko vozi takav motor ima glavu u torbi.
razlika je da svi vozimo iz neke pobude ali oni koji voze za lovu vide to drugim očima.

premala lova za vožnju, a život ti visi doslovno o niti.

zoki_NRG:
ima na krku murjak sta cima BMW-a po zadnjem, ima ih svakavih, frend kad je bio u Rijeci pred par mjeseci, murjak na motoru iso preticat uz rivu auto sa desne strane i upalo mu kolo tamo di su tracnice za tramvaj ili sta vec, i spicko se....

duje87:

--- Citat: STunrider - 26 Kolovoz, 2008, 10:09:01 ---vidio sam ih uzivo na autocesti, i moj je bratic imao iskustva s njima ali oni vise nemaju te motore jer su ima preskupi i ai nemaju tako dobro vozace.

--- Kraj citata ---

ocito cu morat u policiju da iden vozit tu hondu..isti vrag mi je,ionako svaki dan bespotrebno riskiran zivot na vlastiton motoru,ovako me jos plate,ne mogu dobit kaznu i slag na kraju,ako je razbijen,oni placaju :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju