Općenito > Propisi
Policija je moderna
mrcina:
nema je više, a osim toga to je bio projekt koji nije zaživio jer su motori brutala.
dhorvat:
--- Citat: zoki_NRG - 02 Prosinac, 2007, 03:30:02 ---zamisli murjak na nrgu mc3, ili aeroxu nakitanom dere za tobom i raspadne mu se neki k**ra* i rikne, ja bi pao sa motora od smijeha, ugl ovo ljeto sam vidio neki k sta vozi toliko sporo ko da ima blokadu, reko frend sa F12, da ga vidi da bi ga zajebavo, jer ima kit i ta sranja...ugl, ti nakitani motori njihovi su svi prefarbani plavo crno u "stlu ostalih"
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy9: :toothy12:
Daj zabrij, policajac viče: "Aaaaaaaa, preteške rolice!!! Ko mi je smjesu raštimo? Aaaaaa!!!!!!!" :toothy12: :toothy9: :toothy12:
Drnda:
--- Citat: dhorvat2 - 01 Rujan, 2008, 17:40:46 ---
--- Citat: zoki_NRG - 02 Prosinac, 2007, 03:30:02 ---zamisli murjak na nrgu mc3, ili aeroxu nakitanom dere za tobom i raspadne mu se neki k**ra* i rikne, ja bi pao sa motora od smijeha, ugl ovo ljeto sam vidio neki k sta vozi toliko sporo ko da ima blokadu, reko frend sa F12, da ga vidi da bi ga zajebavo, jer ima kit i ta sranja...ugl, ti nakitani motori njihovi su svi prefarbani plavo crno u "stlu ostalih"
--- Kraj citata ---
Daj zabrij, policajac viče: "Aaaaaaaa, preteške rolice!!! Ko mi je smjesu raštimo? Aaaaaa!!!!!!!" :toothy12: :toothy9: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ja bi se pokida od smijeha, urnebes... :laughing3: :laughing3: :laughing3:
dhorvat:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Rujan, 2008, 17:42:48 ---
--- Citat: dhorvat2 - 01 Rujan, 2008, 17:40:46 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ja bi se pokida od smijeha, urnebes... :laughing3: :laughing3: :laughing3:
--- Kraj citata ---
Najbolje da se nebi... dobro je reko - Od smijeha bi opal s motora :toothy9:
Vidio sam kod nas u Samoboru, naznam dal je još uvijek, piaggio Liberty 50 ccm (ako se ne varam) policijski. Od frenda stari je policajac bil pa smo se nateravali s njim. Moral sam pol gasa držat da ga ne osramotim, a samo ZX-a sam na serijali imal :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju