Općenito > Propisi

Policija je moderna

<< < (6/8) > >>

Tomma:
slaba je korist zato sto je se nitko ne usudu voziti,ko god je probao nije ju htio voziti...j#bo drotove koji se boje voziti to... :binkybaby:

filiplatinovicz:

--- Citat: Tomma - 20 Siječanj, 2008, 13:34:03 ---slaba je korist zato sto je se nitko ne usudu voziti,ko god je probao nije ju htio voziti...j#bo drotove koji se boje voziti to... :binkybaby:

--- Kraj citata ---

j#bo!  :toothy10:
nadam se da ih ipak ima koji se usude... ne bih potcjenjivao murijake... ima među njima i vrsnih bikera, zaljubljenika u 2 kotača...

mrcina:
ima ali oni voze na vlastitu odgovornost, bi ti vozio da te netko prisili na to i još k tome ako se polomiš firma digne ruke od tebe i nejebe te ni pet posto a usput kaže u rok službe.

Nikon:
ima policajaca koji vrhunski voze.. jedan kralj u ST dere bmw-a uzaskale i nizaskale.. vata ekipu koja misli da s dt-om im nema ravnih LOL :) .. zasto oni nebi znali vozit samo zato sta su policajci lol? .. nebi ni ja vozia cbr.. glava u torbi a zasto?? da bi vata budalu na auto putu koji dere 290 .. i da me ocese pa da ja glavu izgubin .. lol ... right

a ima i policajski moto klub... blue lights ili tako nesto.. (nisan siguran za naziv tako da me ne ispljucate odma)

mrcina:
knights

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju