Nedavno sam konduktera podmitio cigaretom i sa 10 KUNA
Rekoh mu ajmo van iz tramvaja (TO UVIJEK NAPRAVITE AKO vas ulovi,dakle NEMOJTE SE NI SLUCAJNO u tramvaju izvlacit iz govana,VI njega zamolite da odete van (bitan je i pristup ježiga
) jer vas nece 1000% pred drugim ljudima pustit-to kazem u slucaju ako želi vaše podatke u tramvaju ( inače vas zamoli da izađete, no uvijek je onaj Ako...)
Uvijek si popricam sa kondukterom i pitam ga jel zaradi tako išta i spomenem da mi (lol) tetak također radi ali negdje u PM.Nevjerojatno ali pali,žao mi je kaj vam pričam to jer cu imat konkurenciju pa nece vise padat na te fore =) Doznao sam i da od jedne karte zarade 40 kn (pa sam vise puta dao 40kn i onom NAJGOREM kondukteru jer mu unaprijed kazem da znam "kak to ide" i da se poštedim muka sa ovim ostalim nofcima)
Ako ste naišli na žensku jao si ga vama,e one bome ne trzaju.Sve ostalo je vaš pristup,nemres mu doc tipa KAJ KAJ PA NEMAM PARA jer ljudi moji to je njihov POSAO,oni tako hrane svoju obitelj pa uvijek pripazite kako se izrazavate
Jednom sam dobio kaznicu (ženska jel,gadne su
) ali kada su bile one obicne karte a ne ove nove fancy pa ne znam kako im sistem funkcionira. Uglavnom dosao sam na remizu i ljubazno pitao zastitara koji sjedio uz vrata, kako se mogu izvuci jer on ovdje radi pa tko zna mozda mi nekako pomogne momak. Rekao je "napiši da si trazio pokaz koji ti je bio u torbi i ženska nije mogla vise cekat pa si znao da ces pisat zalbu i dao si joj podatke".Tocno to je i bilo (a ja nisam NI IMAO POKAZ ) i to je to,predao sam žalbu i rekli su mi da sam slobodan i ne moram platiti ni kune i da rješenje neće ni doci nego da mogu slobodno doma. Dakle sve se može,čak sam ih i brutalno izmuljao za pokaz a nisam ga ni imao pa sam imao knedlu u grlo "što ako nekako provjere u kompu" ali ocito toga nema tj. nije bilo prije godinu dana...