Prije tri mjeseca, ljeto je bilo. Na Zrinjevcu kod Rotora skupili se skuteraši, malo divljanje, zajebancija i neko je bio ogorčen od stanara i pozvo je murju. Došo drot na motoru i u trenutku kad je dolazio, svi brzo motore parkirali i nastupa drot. Ajmo svi papire motora, blabla. I oni koji nisu imali regan motor su dobili kaznu. Za vozačke ih nije pito (šta misliš zašto stefek), frend nije imo kategoriju, drot ga nema pravo tražit vozačku ako vozilo stoji iako ga je vidio da se vozio, ili bar da je stajao tamo upaljen dok je prilazio njima). Al zato ga je moro gurat do doma = ))
BTW; svojim sam očima vidio u kvartu kad je frenda murja tražila papire na parkingu jer su ga prethodno vidli da divlja, on je čak bio i bahat i nije im dao jer nemaju pravo. E sad, za prometnu i knjižicu vozila imaju pravo tražit po nekoj logici, al vozačku NE. Jer ako nisi u tom trenu u prometu, može si poblajbat kiflu.
Dev zamisli da si bio ti sa frendom, tvoj motor, ti nemaš, on ima vozačku i on ga vozi. I sad vi na benzinskoj točite benz., on otišo po pljuge, ti čekaš njega da dođe da idete i tebi dođe drot i vidi papire da je tvoj i ti dobiješ kaznu a on vozi
(dajem ovaj primjer jer JA uvijek pitam frenda ak je nužno da ide samnom oće on vozit pošto ima kategoriju,i po toj glupavoj teoriji mene policjac nesmije vidit nigdje uz moj motor jer sam ja vlasnik a nemam kategoriju) ... ?! .
: DDDDD
I odmah mi obajsni zasto je ovo razmisljanje ko kod malog djeteta? Pa to su pravna pitanja, NE POSTOJI TU NAGAĐANJE ILI ZAKLJUČIVANJE DA SI TI DOVEZO MOTOR, MORAŠ BIT UHVAĆEN. PO TOJ TEORIJI BI I SANADER VEĆ LEŽO AL NIKO MU NEMOŽE DOKAZAT = D