Općenito > Propisi

Uhvacen bez vozacke dozlove ..POMOC

<< < (10/16) > >>

DevMichele:

--- Citat: stefek - 30 Studeni, 2010, 12:17:37 ---sam kaj opet ak kukaš kak nemaš love onda ti more fino reć da ti daju lovu oni koji su ti kupili motor i dali ti ga vozit bez dozvole ;)

--- Kraj citata ---
jednostavno joj objasnis da si polagao u medju vremenu i da si 3 ljeta radio za taj motor..jos nesto objasnis joj da nemas nikakve kaznene prijeve itditd

hondastreet:
ako imam vozacku b kategorije,a upravljam vozilom a kategorije to bi trebalo znacit da cu dobit kaznu samo 2000kn ako sam dobro skuzio???btw sry sto sam upao u temu,al necu otvarat radi ovog novu ;)...ajde ko zna provjereno??

Jump33r:

--- Citat: hondastreet - 30 Studeni, 2010, 15:36:16 ---ako imam vozacku b kategorije,a upravljam vozilom a kategorije to bi trebalo znacit da cu dobit kaznu samo 2000kn ako sam dobro skuzio???btw sry sto sam upao u temu,al necu otvarat radi ovog novu ;)...ajde ko zna provjereno??

--- Kraj citata ---

Teoretski da...  :binkybaby:

steeef:

--- Citat: hondastreet - 30 Studeni, 2010, 15:36:16 ---ako imam vozacku b kategorije,a upravljam vozilom a kategorije to bi trebalo znacit da cu dobit kaznu samo 2000kn ako sam dobro skuzio???btw sry sto sam upao u temu,al necu otvarat radi ovog novu ;)...ajde ko zna provjereno??

--- Kraj citata ---

toe minimum..moreš dobit samo više :D

3alfa3:

--- Citat: Jump33r - 30 Studeni, 2010, 15:41:54 ---Teoretski da...  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

i prakticki.

Istu kaznu bi dobio i da sa kategorijom za moped vozi tramvaj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju