Općenito > Propisi

Uhvacen bez vozacke dozlove ..POMOC

<< < (11/16) > >>

assimilator:
pa prijatelju moj rijesenje za tebe je jednostavno platis te 2000 kuna i kad dodes na sud dobijes jos 3000 kuna + sudski troskove i odgodu polaganja vozackog , kolko sam shvatio tvoj problem ... E sad imas par solucija ulozit zalbu pa probat ne popušit vecu kaznu (s tim da im donekle prodas mast ) na sudu kako si vjerovano u prvom prekrsaju bla bla bla, i kazes da si vozio probnu voznju motora koji zelis kupiti od prijatelja dok cekas kategoriju  ili plati nekom u autoskoli  (ako imas poznatog da ti da kategoriju za motor ionako ces polagat , i s tim dodes na sud i kazes da si taj dan bio polozio kategoriju al da si čekao papir od autoškole .....i da su te onda zaustavili na benziskoj dok si isao do autoškole .... ihihhiih u svakom slucaju znam kako ti je ..... PS. sve gore navedeno je mašta koja 70% prolazi na sudu --> provjereno

3alfa3:

--- Citat: assimilator - 30 Studeni, 2010, 17:14:25 ---...sve gore navedeno je mašta koja 70% prolazi na sudu --> provjereno

--- Kraj citata ---

Slaba utjeha ako se nalazis u onih 30%  ;D

SPecial:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Studeni, 2010, 17:16:27 ---
Slaba utjeha ako se nalazis u onih 30%  ;D

--- Kraj citata ---

Gledam onu sliku šaraf u šaraf i umirem,i sad ovo. hhahahahhahaha
Pa sta si jeo danas?
hahahahhahaha

3alfa3:

--- Citat: SPecial - 30 Studeni, 2010, 17:27:58 ---Gledam onu sliku šaraf u šaraf i umirem,i sad ovo. hhahahahhahaha
Pa sta si jeo danas?
hahahahhahaha

--- Kraj citata ---

Poriluk. Zato i jesam luuuuuuuuuuuud  ;D

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Studeni, 2010, 17:10:35 ---i prakticki.

Istu kaznu bi dobio i da sa kategorijom za moped vozi tramvaj

--- Kraj citata ---
nije... kazna za to je od-do... 2000 kn je minimum... da sjedneš sa M kategorijom za volan miksera s betonom, više, cisternu sa 40000 litara benzina još više a za šleper pun ilegalnih cigareta - najviše  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju