Općenito > Propisi
Uhvacen bez vozacke dozlove ..POMOC
steeef:
kile zakon je jasan,nemaš kategoriju odma si u prekršaju makar i na nekom parkingu jer si do onuda upravljal vozilom za koje nemaš kategoriju..a dok provjerava ti papire motora,prvojeri i tvoje podatke bez da te traži vozačku i vidi jel imaš kategoriju il.pa ak ti odma ne stisne kaznu pričeka te 100m od kuće dok se vraćaš i eto..
ovo sa sanaderom ti loš primjer..ko da murjak murjaku ide kaznu pisat :P
kilezg:
A dobro ajd ... svako ima pravo na svoje mišljenje. ;D
Drot može pisat svašta, e sad je pitanje sta ce sutkinja rec. Ne govorim u ovom slucaju neg općenito...
Misak:
--- Citat: zeljo10 - 30 Studeni, 2010, 01:00:24 ---mene su zaustavili i napisali kaznu za neregistrirano vozilo,,,a nemem ni vozacku,,,odnosno polazem,,,al mi za to nije nista piso niti je igdje nave,,,jel ja mogu dobit jos kaku kaznu osim tih 2000kn???,,,zalio sam se na kaznu,,,i u petak imam sud!!!!,,,tamo cu se nakukat i oni ce mi nadam se oprostit!!!,,, ;)
--- Kraj citata ---
a kolko ti dečko imas godina?
steeef:
--- Citat: kilezg - 30 Studeni, 2010, 11:08:21 ---A dobro ajd ... svako ima pravo na svoje mišljenje. ;D
Drot može pisat svašta, e sad je pitanje sta ce sutkinja rec. Ne govorim u ovom slucaju neg općenito...
--- Kraj citata ---
toe istina i druga stvar,hehe
ovisno o prijašnjim kažnjavanjima itd...i ak je sutkinja pa joj se malo uvučeš da te pustis opomenom il nekom sitnom kaznom..
steeef:
sam kaj opet ak kukaš kak nemaš love onda ti more fino reć da ti daju lovu oni koji su ti kupili motor i dali ti ga vozit bez dozvole ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju