Općenito > Propisi

Uhvacen bez vozacke dozlove ..POMOC

<< < (8/16) > >>

SPecial:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Studeni, 2010, 23:22:38 ---Jedini logicni odgovor bi bio da ne trebas dokazivat svoju nevinost nego onaj ko te tuzi treba dokazat tvoju krivnju. To bi tako trebalo bit, ali u praksi cesto nije i jos je jedan od dokaza da nam drzava krsi ustavom zagarantirana prava

--- Kraj citata ---

Znas onu "ovce se šišaju,a ne vukovi".
@Kile,Sanader ne lezi jer zna pre vise da bi ga zatvorili,ako ga se zatvori,svih ce povuci za sobom,i tako si oni cuvaju guzice.

kilezg:

--- Citat: SPecial - 29 Studeni, 2010, 23:49:58 ---
Znas onu "ovce se šišaju,a ne vukovi".
@Kile,Sanader ne lezi jer zna pre vise da bi ga zatvorili,ako ga se zatvori,svih ce povuci za sobom,i tako si oni cuvaju guzice.

--- Kraj citata ---

Istina da to je malo kompliciranije. al svi znaju da većina političara krade, svi znaju ko je mafija i ko se bavi prljavim poslovima a policija kao nezna. HAHA, epic. Treba imat dokaze da ih se zarobi. neide to sam tak. samo stefek ne kuzi.  ;D
E tak ni tebe nebi smjeli na neku pretpostavku kaznit.

zeljo10:
mene su zaustavili i napisali kaznu za neregistrirano vozilo,,,a nemem ni vozacku,,,odnosno polazem,,,al mi za to nije nista piso niti je igdje nave,,,jel ja mogu dobit jos kaku kaznu osim tih 2000kn???,,,zalio sam se na kaznu,,,i u petak imam sud!!!!,,,tamo cu se nakukat i oni ce mi nadam se oprostit!!!,,, ;)

mario_f15:

--- Citat: zeljo10 - 30 Studeni, 2010, 01:00:24 ---mene su zaustavili i napisali kaznu za neregistrirano vozilo,,,a nemem ni vozacku,,,odnosno polazem,,,al mi za to nije nista piso niti je igdje nave,,,jel ja mogu dobit jos kaku kaznu osim tih 2000kn???,,,zalio sam se na kaznu,,,i u petak imam sud!!!!,,,tamo cu se nakukat i oni ce mi nadam se oprostit!!!,,, ;)

--- Kraj citata ---
samo se nadaj, al pazi nada je kurva...!  :icon_biggrin:

DevMichele:
ma ja cu platit kaznu za regu 2000kn jbg..motor je biti registriran za koj tjedan  sad imam 21 za B kategoriju  onda krecem na A2 i nema vise zajebancije ..za vozacku se nadam cu isto dobit 2000kn bez ikakvih oduzimanja vozacke itd

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju