Općenito > Propisi
Uhvacen bez vozacke dozlove ..POMOC
DevMichele:
--- Citat: stefek - 29 Studeni, 2010, 20:24:20 ---ti pak ili si klinjo ili tak samo razmišljaš..
pravit se glup a u papirima piše dae tvoj motor,haha to samo glupan more..ili neka podvojena ličnost sa dijagnozom šizofrenija.
--- Kraj citata ---
hahhahaa
bas to sta da mu dam vozacku kazem niej moj i onda provijeri u i zove ove u postaju ..i sta onda mogu samo najebat
SPecial:
Frend nije imao vozacku,a moped je bio parkiran. Policajac ga je cekao i kad je prijatelj dosao do motora,prvo e digao sic,i on ga je oglobio.
Normalno,ulozio je zalbu i zavbrsio na sudu i isto je pokusao na nacin kako je on samo otkljucao motor itd bla bla bla,i sutkinja mu kaze "ako mi dokazes da si ga od doma do ovdje dogurao,osloboden si svih optuzbi" i on nije mogao dokazati,jer nije lud da gura motor uzbrdo,nizbrdo 35 kilometara do kuce.
pajo:
nisi puno ni dobio??plati ili se raspitaj kod nekog ko zna u vezi žalbe...
ja sam za obilaženje auta na piješačkom prijelazu dobio 2tis min...
3alfa3:
--- Citat: SPecial - 29 Studeni, 2010, 22:19:14 ---Frend nije imao vozacku,a moped je bio parkiran. Policajac ga je cekao i kad je prijatelj dosao do motora,prvo e digao sic,i on ga je oglobio.
Normalno,ulozio je zalbu i zavbrsio na sudu i isto je pokusao na nacin kako je on samo otkljucao motor itd bla bla bla,i sutkinja mu kaze "ako mi dokazes da si ga od doma do ovdje dogurao,osloboden si svih optuzbi" i on nije mogao dokazati,jer nije lud da gura motor uzbrdo,nizbrdo 35 kilometara do kuce.
--- Kraj citata ---
Jedini logicni odgovor bi bio da ne trebas dokazivat svoju nevinost nego onaj ko te tuzi treba dokazat tvoju krivnju. To bi tako trebalo bit, ali u praksi cesto nije i jos je jedan od dokaza da nam drzava krsi ustavom zagarantirana prava
kilezg:
Prije tri mjeseca, ljeto je bilo. Na Zrinjevcu kod Rotora skupili se skuteraši, malo divljanje, zajebancija i neko je bio ogorčen od stanara i pozvo je murju. Došo drot na motoru i u trenutku kad je dolazio, svi brzo motore parkirali i nastupa drot. Ajmo svi papire motora, blabla. I oni koji nisu imali regan motor su dobili kaznu. Za vozačke ih nije pito (šta misliš zašto stefek), frend nije imo kategoriju, drot ga nema pravo tražit vozačku ako vozilo stoji iako ga je vidio da se vozio, ili bar da je stajao tamo upaljen dok je prilazio njima). Al zato ga je moro gurat do doma = ))
BTW; svojim sam očima vidio u kvartu kad je frenda murja tražila papire na parkingu jer su ga prethodno vidli da divlja, on je čak bio i bahat i nije im dao jer nemaju pravo. E sad, za prometnu i knjižicu vozila imaju pravo tražit po nekoj logici, al vozačku NE. Jer ako nisi u tom trenu u prometu, može si poblajbat kiflu.
Dev zamisli da si bio ti sa frendom, tvoj motor, ti nemaš, on ima vozačku i on ga vozi. I sad vi na benzinskoj točite benz., on otišo po pljuge, ti čekaš njega da dođe da idete i tebi dođe drot i vidi papire da je tvoj i ti dobiješ kaznu a on vozi ??? (dajem ovaj primjer jer JA uvijek pitam frenda ak je nužno da ide samnom oće on vozit pošto ima kategoriju,i po toj glupavoj teoriji mene policjac nesmije vidit nigdje uz moj motor jer sam ja vlasnik a nemam kategoriju) ... ?! .
: DDDDD
I odmah mi obajsni zasto je ovo razmisljanje ko kod malog djeteta? Pa to su pravna pitanja, NE POSTOJI TU NAGAĐANJE ILI ZAKLJUČIVANJE DA SI TI DOVEZO MOTOR, MORAŠ BIT UHVAĆEN. PO TOJ TEORIJI BI I SANADER VEĆ LEŽO AL NIKO MU NEMOŽE DOKAZAT = D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju