Općenito > Propisi

Uhvacen bez vozacke dozlove ..POMOC

<< < (6/16) > >>

steeef:
kaj ste vi pukli malo?
on ima pravo doć tebi u provjeru dokumenata,čak i na makadamu a kamoli na cesti il benzinskoj postaji..nisu oni baš tak glupi..
videl je motore,došel je provjerit..ustanovil da imaš motor a nemaš kategoriju i kaj tu nie jasno?
budeš napisal da je tata dofural motor a ti da si ga tankiral??
on more u izvještaju napisat da te videl da si se dovezel na motoru do benz postaje..kaj je i logički a ti nemreš reć da nisi jer jesi bilo da te on videl prije il tek na benzi..
moreš se žalit..sam pazi da ti ne zabibere veću kaznu ko mom frendu  :icon_thumright:

--- Citat: kilezg - 29 Studeni, 2010, 11:30:57 ---Ček jel motor bio upaljen ili? Ak nije, mislim da ti drot nebi smio pisat kaznu za kategoriju. Jer po toj teoriji, ako ga je on držao a bio je zgašen i dobio si kaznu, onda bi npr. mogli pisat i kazne da dođeš sa klincem na benzinsku sa autom i ti odeš platit račun recimo a mali ti sjedne za volan a auto zgašen i slučajno se drot nađe u blizini a nabije mu 5 iljada kazne = )))

A po meni je važnije imat regan motor i tablicu na njemu, i kacigu naravno, nego položen vozački. Čim nemaš kacigu ili regu odmah si meta.

--- Kraj citata ---

ovo opće neću komentirat..razmišljanje ko kod djeteta.
nema dečko kategoriju i nema kaj radit na tom motoru..nie mogel doletet do benze...halo??

Jump33r:

--- Citat: Misak - 29 Studeni, 2010, 12:24:18 ---tocno tako! piši samo piši, možda bar smanje kaznu!

nije valjda bio toliko glup da to plati??

--- Kraj citata ---

Nije... :icon_biggrin: Ja mislin da taj u zivotu nije platija kaznu,legenda samo zalbe pise.. oni donesu rjesenje na zalbu a on opet zalbu na rjesenje i samo odgađa..  Bija mu dosa poziv za u zatvor... :D  A on legenda opet zalbu... :toothy12: :toothy12: Vozi 636, a ja mislin da je napravija jedno "X" ekscesa sa tin motoron..  :binkybaby:

steeef:

--- Citat: Jump33r - 29 Studeni, 2010, 13:54:05 ---Nije... :icon_biggrin: Ja mislin da taj u zivotu nije platija kaznu,legenda samo zalbe pise.. oni donesu rjesenje na zalbu a on opet zalbu na rjesenje i samo odgađa..  Bija mu dosa poziv za u zatvor... :D  A on legenda opet zalbu... :toothy12: :toothy12: Vozi 636, a ja mislin da je napravija jedno "X" ekscesa sa tin motoron..  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

jednom bude platil svoju zaebanciju...sam ak bude novčano bude jak dobro..

Jump33r:

--- Citat: stefek - 29 Studeni, 2010, 13:12:12 ---kaj ste vi pukli malo?
on ima pravo doć tebi u provjeru dokumenata,čak i na makadamu a kamoli na cesti il benzinskoj postaji..nisu oni baš tak glupi..
videl je motore,došel je provjerit..ustanovil da imaš motor a nemaš kategoriju i kaj tu nie jasno?

--- Kraj citata ---

Bas me zanima sta bi policajac napravija kad bi se pravija glup da nije tvoj motor... ;D

--- Citat: stefek - 29 Studeni, 2010, 14:02:37 ---jednom bude platil svoju zaebanciju...sam ak bude novčano bude jak dobro..

--- Kraj citata ---

To sigurno.. ;D    :binkybaby:

steeef:

--- Citat: Jump33r - 29 Studeni, 2010, 14:07:37 ---Bas me zanima sta bi policajac napravija kad bi se pravija glup da nije tvoj motor... ;D

To sigurno.. ;D    :binkybaby:

--- Kraj citata ---

ti pak ili si klinjo ili tak samo razmišljaš..
pravit se glup a u papirima piše dae tvoj motor,haha to samo glupan more..ili neka podvojena ličnost sa dijagnozom šizofrenija.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju