Općenito > Propisi

Uhvacen bez vozacke dozlove ..POMOC

<< < (5/16) > >>

CoK:
mozda ti je oduzmu  ;D

to bi bio peh!

DevMichele:

--- Citat: CoK - 28 Studeni, 2010, 23:30:27 ---mozda ti je oduzmu  ;D

to bi bio peh!

--- Kraj citata ---
jos mi to fali  :angry7:

frend je vozio bez a2 kategorije i napravio prmetnu mislim da su mu oduzeli i dobio je presudu u 3mj ..ali oduzimanje mu je pocelo vrijeit od 6 do 9 mj hahaha najmeno su mu to napravili

kilezg:
Ček jel motor bio upaljen ili? Ak nije, mislim da ti drot nebi smio pisat kaznu za kategoriju. Jer po toj teoriji, ako ga je on držao a bio je zgašen i dobio si kaznu, onda bi npr. mogli pisat i kazne da dođeš sa klincem na benzinsku sa autom i ti odeš platit račun recimo a mali ti sjedne za volan a auto zgašen i slučajno se drot nađe u blizini a nabije mu 5 iljada kazne = )))

A po meni je važnije imat regan motor i tablicu na njemu, i kacigu naravno, nego položen vozački. Čim nemaš kacigu ili regu odmah si meta.

Jump33r:

--- Citat: kilezg - 29 Studeni, 2010, 11:30:57 ---Ček jel motor bio upaljen ili? Ak nije, mislim da ti drot nebi smio pisat kaznu za kategoriju. Jer po toj teoriji, ako ga je on držao a bio je zgašen i dobio si kaznu, onda bi npr. mogli pisat i kazne da dođeš sa klincem na benzinsku sa autom i ti odeš platit račun recimo a mali ti sjedne za volan a auto zgašen i slučajno se drot nađe u blizini a nabije mu 5 iljada kazne = )))

A po meni je važnije imat regan motor i tablicu na njemu, i kacigu naravno, nego položen vozački. Čim nemaš kacigu ili regu odmah si meta.

--- Kraj citata ---

Bas to.. nema on tebi sta pisat ako te nije vidija da vozis.. bar po meni.. :dontknow: Pisi zalbu nemas sta izgubit mozda i prode,nemoj bezveze bacat pare.. :icon_thumright:  Bivsen kolegi je pandur napisa kaznu isto ka i tebi... on da kontakt i svitla se upalila(nije upalija motor) ovi dosa do njega i napisa kaznu...
I kaze docin si ti upalija svitla ja ti mogu pisat kaznu... ;D    :binkybaby:

Misak:

--- Citat: Jump33r - 29 Studeni, 2010, 12:01:16 ---Bas to.. nema on tebi sta pisat ako te nije vidija da vozis.. bar po meni.. :dontknow: Pisi zalbu nemas sta izgubit mozda i prode,nemoj bezveze bacat pare..

--- Kraj citata ---

tocno tako! piši samo piši, možda bar smanje kaznu!

--- Citat: Jump33r - 29 Studeni, 2010, 12:01:16 --- Bivsen kolegi je pandur napisa kaznu isto ka i tebi... on da kontakt i svitla se upalila(nije upalija motor) ovi dosa do njega i napisa kaznu...
I kaze docin si ti upalija svitla ja ti mogu pisat kaznu... ;D    :binkybaby:

--- Kraj citata ---

nije valjda bio toliko glup da to plati??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju