Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje u vezi kita

<< < (5/7) > >>

Emperor:

--- Citat: igor.sb - 11 Studeni, 2007, 20:45:04 ---dobro i to je mhr replica, ne kuzim cemu ono sve trazio sam top gus al mi je dao alu..bla bla dobio sam malossi naljepnice

kao sto se i vidi iz prilozenog

i sad napisi sta jos imas na skutu tj. ili sta ce jos ici u kit

--- Kraj citata ---
Za sada imam mallossi multivar i red sponge....oce li moci goniti na tome ili ce mi ipak trebati veci karb(19 mm)?

igor.sb:

--- Citat: Emperor - 11 Studeni, 2007, 20:51:16 ---
--- Citat: igor.sb - 11 Studeni, 2007, 20:45:04 ---dobro i to je mhr replica, ne kuzim cemu ono sve trazio sam top gus al mi je dao alu..bla bla dobio sam malossi naljepnice

--- Kraj citata ---
Za sada imam mallossi multivar i red sponge....oce li moci goniti na tome ili ce mi ipak trebati veci karb(19 mm)?

--- Kraj citata ---

znaci nemas nista

ti kao da si prvi put na forumu, o ovome se stalno govori

btw..dok ne nabavis min 19mm frgu, i ako zelis izvuc max iz kita onda spuh nardo, ili zx ako ne zelis max iz kita, a onda si ga kupio skoro pa bzvz mogo si i gus uzeti(ako ce ici zx i slicni na nju)...ni ne pomisljaj na stavljanje replice dok ne rjesis frgu i spuh

i radilicu sredit...da se ne zaboravi

greenlite:
lega nema na ovome forumu više rase :nono:, ovdje su svi ravnopravni pa nije ovo SS forum, ti si vjerojatno uzeo MHR repliku od Malossia a tvoj kolega ima vjerojatno trophy od TP. Malo si pobrko ,Malossi je jedna firma a Top performance druga...

master_o_fight:

--- Citat: greenlite - 11 Studeni, 2007, 20:58:05 ---lega nema na ovome forumu više rase :nono:, ovdje su svi ravnopravni pa nije ovo SS forum, ti si vjerojatno uzeo MHR repliku od Malossia a tvoj kolega ima vjerojatno trophy od TP. Malo si pobrko ,Malossi je jedna firma a Top performance druga...

--- Kraj citata ---
to smo već zaključili

Emperor:

--- Citat: igor.sb - 11 Studeni, 2007, 20:56:16 ---
--- Citat: Emperor - 11 Studeni, 2007, 20:51:16 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

znaci nemas nista

ti kao da si prvi put na forumu, o ovome se stalno govori

btw..dok ne nabavis min 19mm frgu, i ako zelis izvuc max iz kita onda spuh nardo, ili zx ako ne zelis max iz kita, a onda si ga kupio skoro pa bzvz mogo si i gus uzeti(ako ce ici zx i slicni na nju)...ni ne pomisljaj na stavljanje replice dok ne rjesis frgu i spuh

--- Kraj citata ---
Ma sutra ionako kupujem 19 mm a i probat cu nabavit negdje polovni spuh ako ne onda cu ga kupit i rijesena stvar. I sve ok. Sve sam ja to znao samo sam htio lijepo provjeriti da nebi bilo sranja.ako se ovdje ne smiju postavljati noobovska pitanja onda se ispricavam. ako si ti car u necemu nema smisla glumit frajera,lijepo sam pitao i ocekivam lijep odgovor.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju