Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje u vezi kita

<< < (4/7) > >>

master_o_fight:
pa na ovaj kit ti obavezno treba novi spuh!!!!!!!!!!!!!!!!

neer:
slusaj ..mi se ne kurcimo nego nekontamo sta si kupio ili tp ili malossi ..mozda ti je stavio kit u kutiju od malossija ..nemoj odmah pizdit nema potrebe...ne sekiraj se brajo moj--- :toothy10:

igor.sb:

--- Citat: Emperor - 11 Studeni, 2007, 19:43:33 ---Sta bi ja sada treba ispasti kao neka budala pa da vi koji se smatrate visom rasom malo se kurcit.....I liku u trgovini sam rekao da mi da kit za pezo speedfight 2 vodom hladen. on je rekao koji ja sam mu rekao top performance gusov i on je rekao da nema od gusa nego ovaj od aluminija koji dode 1800 a da gusov dode oko 1100kn. i uzeo sam njega i na pakovanju je zaljepljena mallossi naljepnica. onda sam zvao lika kao se malo bolje razumije u to i ima na svom pezou gusov tp i kaze mi da je to jaci kit od njegovoga za 4 konja i da mi treba veci karburator i mozda spuh. i to je to.

--- Kraj citata ---

ajd daj sliku da vidimo

inace od topa alu imas samo tpr koji naravno nema za sf-a

nemas sta drugo kupiti osim mhr replice ako si uzeo alu kit

...a za podebljano...dobar ti je taj kojeg si pitao, koji kaze da ti treba mozda i spuh

Emperor:
Evo slika i ako se ne vidi dobro reci i onda cu probat bolje uslikat....

igor.sb:
dobro i to je mhr replica, ne kuzim cemu ono sve trazio sam top gus al mi je dao alu..bla bla dobio sam malossi naljepnice

kao sto se i vidi iz prilozenog

i sad napisi sta jos imas na skutu tj. ili sta ce jos ici u kit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju