Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje u vezi kita

<< < (6/7) > >>

greenlite:
a jbg malo kasnim :icon_scratch:

igor.sb:

--- Citat: Emperor - 11 Studeni, 2007, 21:03:57 ---ako se ovdje ne smiju postavljati noobovska pitanja onda se ispricavam. ako si ti car u necemu nema smisla glumit frajera,lijepo sam pitao i ocekivam lijep odgovor.

--- Kraj citata ---

evo ja se ispricavam jer nisam frajer

al malo si ispao smjesan sto se tice cijele teme i zbunjenosti

nemoj mi zamjeriti

al toliko toga se govorilo o tome na forumu da je po meni smijesno sto si postavio pitanja sto se tice frge i karba....imam osjecaj da se tebe pita ti bi nabio samo kit gore i gass, sorry al takav dojam si mi ostavio

uostalom cemu ova tema uopće   :dontknow:

Emperor:

--- Citat: igor.sb - 11 Studeni, 2007, 21:12:19 ---
--- Citat: Emperor - 11 Studeni, 2007, 21:03:57 ---ako se ovdje ne smiju postavljati noobovska pitanja onda se ispricavam. ako si ti car u necemu nema smisla glumit frajera,lijepo sam pitao i ocekivam lijep odgovor.

--- Kraj citata ---

evo ja se ispricavam jer nisam frajer

al malo si ispao smjesan sto se tice cijele teme i zbunjenosti

nemoj mi zamjeriti

al toliko toga se govorilo o tome na forumu da je po meni smijesno sto si postavio pitanja sto se tice frge i karba....imam osjecaj da se tebe pita ti bi nabio samo kit gore i gass, sorry al takav dojam si mi ostavio

uostalom cemu ova tema uopće   :dontknow:

--- Kraj citata ---
Nitko novi ti nece traziti po forumu jer mu je lakse odma postaviti pitanje jer svatko voli na gotovo,a i da si ti novi ti bi isto napravio. i ne podcjenjuj druge....

igor.sb:

--- Citat: Emperor - 11 Studeni, 2007, 21:15:32 ---Nitko novi ti nece traziti po forumu jer mu je lakse odma postaviti pitanje jer svatko voli na gotovo,a i da si ti novi ti bi isto napravio. i ne podcjenjuj druge....

--- Kraj citata ---

a jebi ga sad, ovo sto sam ja rekao rekao bi ti svaki stari clan foruma, kao sto to drugi i rade

uvije svi kazu, ''posto si novi ne bi bilo lose da malo prelistas forum jer ovakih tema je bilo more, imas faq i ostalatak foruma pa citaj''

jer stvarno se ne isplati svakom novom sve ispocetka odgovarati

i nema tu nista na gotovo, ajd sad da li si ti nesta NOVO sad saznao, a sto si umeđuvremenu vec mogao procitati na forumu

:icon_thumright:

Drnda:
Samo da se ukljucim. Posto se alu kit obicno na leru razr. 15 in. Oce li s skutu ista dogodit ako je u njemu ac motor . Mislim zbog hladjenja , nece veljda pregorit ili nesto...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju