Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
Josip:
--- Citat: loris46 - 24 Studeni, 2010, 13:13:08 ---da..u rackovoj ulici...mislim da ti je oko 520kn..pitaj jos tamo u tom ducanu one zenske da ti objasne par stvari vezano uz njega te dali ti on uopce treba..
ja sam mislio kupiti glutamin, ali su mi savjetovali da ne uzimam zbog par stvari..
znaci da ne kupis nesto sto ti zapravo netrebaa..
--- Kraj citata ---
malo si krive informacije dobija u vezi glutamina, ako oces javi se pa ti objasnim :icon_thumright:
jer inace po ducanima rade debili koji nemaju pojma
Misak:
--- Citat: loris46 - 23 Studeni, 2010, 23:39:04 ---
jedini mega mass koji bi ti preporucio je od widera 2000, oko 10kg, 520kn..jako kvalitetan..
--- Kraj citata ---
tako jeftino??? jel to moguce...
loris46:
--- Citat: Josip - 24 Studeni, 2010, 13:18:07 ---malo si krive informacije dobija u vezi glutamina, ako oces javi se pa ti objasnim :icon_thumright:
jer inace po ducanima rade debili koji nemaju pojma
--- Kraj citata ---
u ducanu rade bas farmaceuti, kao i u ljekarnama...jer kao sto nekima ne treba mega mass tako nekima ne treba ni glutamin...sve ovisi od osobe do osobe...davno je to bilo ali mislim da zbog nekih zdrastvenih problema koje sam imao nebi smjeo uzimat glutamin..
Misak: zajeb sam se...5kg 520kn
Misak:
--- Citat: loris46 - 24 Studeni, 2010, 13:42:19 ---
Misak: zajeb sam se...5kg 520kn
--- Kraj citata ---
ok, majstore to je vec realnije! ali opet mi je to jeftino!
tu kod nas za kvalitetan proizvod moras izdvojiti minimalno 170-200 kn po kili!
enel:
--- Citat: Josip - 24 Studeni, 2010, 13:07:28 ---sad ukratko, cilj treninga u teretani je dobro prokrvit određenu grupaciju misica i poslje je dobro nahranit iza toga, da misic moze rast
--- Kraj citata ---
Znaci bitno je nakon treninga jesti, a ne nekad ranije, npr ujutro :icon_scratch:?
Jel se pod ishranom podrazumijeva veci unos proteina?
Posto studiram farmaciju, znam da su proteini ti koji sve izgradjuju, al da su ugljenihidrati vazan izvor energije za celije (al su i proteini izvor energije).
Jel onda treba ishrana biti nekih 70% proteina 30% ugljenihidrata?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju