Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (16/955) > >>

cameosb:
josip sve 5

prehrana majka teretane

mega mass je uvijek bio jeftin, a protein je taj koji je 150+kn za kilu

a pogotovo kad su vece kolicine onda je jeftino

Misak:

--- Citat: enel - 24 Studeni, 2010, 14:15:09 ---
Znaci bitno je nakon treninga jesti, a ne nekad ranije, npr ujutro  :icon_scratch:?

--- Kraj citata ---
:nono: :nono:

bitno je jest kroz cjeli dan a ne samo prije i poslije treninga...

loris46:
gle, u ovom slucaju boje izdvojit koju paru vise i kupit provjeren i kvalitetan proizvod a ne trovat se s nekim lijevim..
prehrana mora biti sto vise raznolika..povrce, zitarice i meso u prvom planu..od mesa najbolje pileca prsa ili puretina..mada ni govedina nije losa..vazan dio prehrane je odmah ujutro jesti, znam da je tesko da se priviknes tako rano jesti ali svakako je pametno..
jedan isto vazan podatak je da se najkasnije 2h prije treninga jede...a ne da jedes i nakon 30min u teretanu, jer ce ti biti teze raditi vjezbe...i isto tako obavezno posije treninga jesti..
ovi svi preparati kao proteini, shakeovi razni, kreatini, gluteini, aminokiseline NISU zamjena za hranu, vec dodatak...a tu mnogi grijese kada uzmu dozu proteina i izostave rucak..

Misak:

pogledajte ovaj spot i vjerojato znate ili ste barem culi za Josipa Katalenića (međimurec kojeg ja svaki dan moram gledat u teretani...majku mu!) i sad pogledajte njega kako izgleda ovako fizicki... inace se je u teretani pripremao za ovaj spot nekoliko mjeseci i trošio mjesecno oko 3000kn sam na dodatke prehrani... eto cisti primjer da bez prave prehrane ne pomaže nijedan dodatak prehrani!

enel:
Jel tu vazi pravili: bolje vise porcija ali manjih nego malo porcija, a obimnih?
Ako je tako koliko porcija na dan je idealno?

Krece mi se u teretanu jer zelim malo mase dobiti, al prije toga zelim da se dobro informisem da ne bude kasnije, idem a sve pogresno radim.

--- Citat: cameosb - 24 Studeni, 2010, 12:53:30 ---vise puta manja kilaza- definicija, misic dolazi do izrazaja
manje puta veca kilaza- dobijes vecui misic

--- Kraj citata ---
Jel treba 7 dana manju kilazu, 7 dana vecu kilazu? Ili kako je ispravno?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju