Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (941/955) > >>

Pulss:
Veslanja su bog i batina za ledja  ;D

pralas:

--- Citat: Pulss - 19 Svibanj, 2015, 23:14:49 ---Veslanja su bog i batina za ledja  ;D

--- Kraj citata ---
Upravo to,inače to je rekao Drašković...točnije:"Ne postoje slaba leđa nego samo ona koja nisu dovoljno veslala" :D
Ja sam to malo prosirio pa dodao mrtvo(jbg,ne mogu si pomoci...imam  "fetiš" na tu vjezbu a po meni najjača vjezba svih vremena uz cucnjeve) i zgibovi..ugl,za leđa samo old school.sto manje spravica i gluposti.drzati se osnove i amen!

Corector:
E Pralaš dobar si vidi se da si u djiru vec. Jesi cuo kad za slucaj da tijelo postane netolerantno samo odjednom na hranu? Recimo ja sam jeo normalno jaja, skoro svakodnevno po par komada, u treningu oko 10, mogao sam i sirova nikad nista u zivotu. I samo odjednom bum, i gotovo, ne mogu vise jaja jest. Znaci pojedem pola jajeta na oko i nakon 5min vec lagano pocinje bolit trbuh, onako tupa bol koja se sve vise pojacava dok traje apsorpcija, i to traje par sati onak umirem, a zapravo mi nista nije, dekoncetriran sam i lud do daske dok traje. Na vrhuncu se moram grcit i leci bocno. A kad prestane probava, samo odjednom ko novi.

I tako sam isprobao vise puta svaki put isto, pojedes, trpi bol par sati ovisno o  zalogaju, bilo samo ili kao prilog, i poslje nista.
Isao doktoru kaze sve 5. Nista, ja probam sav sretan i umiranje na najjace. Zatim sam preuzeo stvar u svoje rucke j#bo majstore i doktroe i skuzio da me samo zumanjak ubija.
Kako je to doslo samo odjednom ja pojma nemam. Recimo sampinjoni prva stvar koja me takodjer unistava. U pocetku sve super i nakon par godina ubijacina kada ih pojedem, momentalno se moram zgrciti i cekati da to izbije iz zeludca. I sad jaja koja nikako da prezalim wtf

pralas:

--- Citat: Corector - 19 Svibanj, 2015, 23:31:50 ---E Pralaš dobar si vidi se da si u djiru vec. Jesi cuo kad za slucaj da tijelo postane netolerantno samo odjednom na hranu? Recimo ja sam jeo normalno jaja, skoro svakodnevno po par komada, u treningu oko 10, mogao sam i sirova nikad nista u zivotu. I samo odjednom bum, i gotovo, ne mogu vise jaja jest. Znaci pojedem pola jajeta na oko i nakon 5min vec lagano pocinje bolit trbuh, onako tupa bol koja se sve vise pojacava dok traje apsorpcija, i to traje par sati onak umirem, a zapravo mi nista nije, dekoncetriran sam i lud do daske dok traje. Na vrhuncu se moram grcit i leci bocno. A kad prestane probava, samo odjednom ko novi.

I tako sam isprobao vise puta svaki put isto, pojedes, trpi bol par sati ovisno o  zalogaju, bilo samo ili kao prilog, i poslje nista.
Isao doktoru kaze sve 5. Nista, ja probam sav sretan i umiranje na najjace. Zatim sam preuzeo stvar u svoje rucke j#bo majstore i doktroe i skuzio da me samo zumanjak ubija.
Kako je to doslo samo odjednom ja pojma nemam. Recimo sampinjoni prva stvar koja me takodjer unistava. U pocetku sve super i nakon par godina ubijacina kada ih pojedem, momentalno se moram zgrciti i cekati da to izbije iz zeludca. I sad jaja koja nikako da prezalim wtf

--- Kraj citata ---
Iskreno,osobno nemam takvih problema niti mi se netko žalio u vezi tog.Doduše,meni se sva hrana više gadi jer ja sta sve smiksam i jedem to ni zivotinji ne bi dao haha
Vec mi se smučila kuhana piletina bez ikakvih začina ali to nije isto kao tvoj problem.meni se to recimo gadi vec ali natjeram se i gutam kao da je neutralno,nemam nikakvih stomačnih problema i slično.Sa žumanjcima ne treba pretjerivati,znala mi je prije malo žuč proraditi kada sam previse jeo žumanjaka.sad recimo na 10 jaja ostavim 3-4 zumanjka i super.jedem svaki dan po bar 10 jaja i nemam problema,a nekada samo bjelanjke

Pulss:
Jednostavno izbaci jaja na par tjedana da vidis kako ce tijelo reagirat i onda vracaj polako. Nista tu ne mozes drugo napravit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju