Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
Pulss:
To je istina, ali razlog iz kojeg se prehrana stavlja na prvo mjesto je opravdana.
Npr netko tko trenira zivotinjski, vodi racuna na konstantno mijenja trening i prati sve u najmanju sitnicu, a u isto vrijeme ima katastrofalnu prehranu, nece imat nikakve rezultate u usporedbi sa onim tko ima savrsenu prehranu, ali lose trenira.
Naravno da je taj trokut trening-prehrana-odmor obavezno ispostovat ako mislimo imat ozbiljne rezultate.
Skup je ovo sport itekako ;D
pralas:
--- Citat: Pulss - 14 Svibanj, 2015, 23:05:17 ---To je istina, ali razlog iz kojeg se prehrana stavlja na prvo mjesto je opravdana.
Npr netko tko trenira zivotinjski, vodi racuna na konstantno mijenja trening i prati sve u najmanju sitnicu, a u isto vrijeme ima katastrofalnu prehranu, nece imat nikakve rezultate u usporedbi sa onim tko ima savrsenu prehranu, ali lose trenira.
Naravno da je taj trokut trening-prehrana-odmor obavezno ispostovat ako mislimo imat ozbiljne rezultate.
Skup je ovo sport itekako ;D
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Skup bogami i gori od pakla,tak da se ja uopće ne brinem hocu li zavrsiti u paklu kada me vise ne bude...gore od ovoga ne moze,ko spartanac jebes mi sve hahaha
Josip-98:
Sve je skupo skup je i zivot, triba uvest bolje place i ucenicima/studentima nekakvu skolsku naknadu sta se ide u sk onda ce se svaki dan jest tuna stay tuned
Pulss:
--- Citat: Josip-98 - 14 Svibanj, 2015, 23:50:37 ---Sve je skupo skup je i zivot, triba uvest bolje place i ucenicima/studentima nekakvu skolsku naknadu sta se ide u sk onda ce se svaki dan jest tuna stay tuned
--- Kraj citata ---
Sta je najgore i tunjevina ispadne najskuplja od svega, a amo rec i najmanje kvalitetna. ;D
pralas:
Od jučer...20 godina,visina 190 cm,težina na slici 98-99kg.bilo je 102-103kg do nedavno ali sam malo srezao kalorije i izbacio vode.
Deadlift 200kg 10+ ponavljanja.Ne postoje slaba leđa,postoje samo leđa koja nisu napravila na tisuće ponavljanja mrtvog dizanja,raznih varijacija veslanja i zgibova.samo old school!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju